Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor ez normális?

Peteéréskor ez normális?

Figyelt kérdés

2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta 27-28 napos ciklusaim voltak.

Azóta babaváró vitamint szedek (femibion 0)

Mindkét hónapban, peteéréstől ameddig meg nem jött a következő menszesz hányingerem van szinte egész nap, émelygek a szagoktól, nagyon érzékenyek a melleim.

Először azt hittem terhes vagyok, de negatív lett a teszt.

Az első gyógyszer nélküli menstruáció nagyon erős görcsökkel járt, és az elején sok vér is távozott.

Ilyen tüneteim, gyógyszer előtt és alatt nem voltak.

Normális ez vagy forduljak orvoshoz?

okt. 14. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló alatti vérzés általában sokkal gyengébb mint amikor már nem szed valaki hormonális tablettákat. Én 4 éve hagytam abba, azóta minden vérzés első napján nagyon görcsölök + hasmenés stb. Émelygést esetleg okozhat a vitamin, legalábbis nekem szokott lenni tőle, de nem vagyunk egyformák. Befolyásolhatja szerintem az is a tapasztalataidat, hogy hány évig szedted a gyógyszert, jelenleg hány éves vagy. Az hogy szükséged van e orvosra, neked kell érezni. Amiket leírtál az alapján én nem gondolnám túl. Ha egy nő babát szeretne sokszor hajlamos be képzelni a tüneteket, de ezt ne vedd sértésnek, mindannyian így vagyunk ezzel :) van akinek menstruacio előtt nagyon érzékenyek a mellei. A terhességi tünetek nagy része megyegyezik a PMS tüneteivel
okt. 14. 11:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, valószínűleg csak a vitamin lesz, csak furcsa hogy a ciklus közepén kezdem érezni az émelygést és a mell érzékenységet ami a következő menszeszig tart.

Nagyon korán már 9 évesen elkezdtem menstruálni és 18 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni.

Majdnem 10 évig szedtem és 2 hónapja hagytam abba.

okt. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!