Pár napja 2 tesztem is pozitív lett , a digitális teszt 2-3 hetet írt miszerint terhes lehetek már. Viszont be begörcsölgetek és ma illetve tegnap előtt volt egy kicsi rózsaszín folyásom. Első terhességem . Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
szept. 23. 17:55
1/4 anonim válasza:
A görcsölés lehet normális, de a vérzés nem. Én biztos elmennék dokihoz mihamarabb.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy baj van. Mindhárom gyerekemnél így voltam. Orvoshoz menj el progeszteront íratni, az nem árt. Ilyenkor még bármi lehet, de reméljük a legjobbakat.🙂
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál Kedden ,legyintett rá. De a harmadik napja ismét barnázok . Ma már azért több volt .Nem tudtam nyugodt maradni ügyelet...az orvos válasza annyi volt ,hogy nem vérzek ez csak barnázás és ez elfogadható még . Azt nem tudni mitől van . De nem tudok továbbra sem nyugodt maradni. Főleg, hogy azt mondta minden rendben de a papírra fenyegető vetélést írt. Ennek ellenére semmi gyógyszert és kivizsgálást nem kaptam . Csak megultrahangozott.
szept. 28. 19:26
4/4 anonim válasza:
Mi lett veled? Sajnos ennyire kicsi terhességet UH-n sem látnak, nem hiába nem tudott mást mondani a doki. :( Ilyenkor még nincs szívhang, a barnázás tényleg bármit jelenthet. jó esetben beágyazódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!