Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg elejen a derekfajas...

Terhesseg elejen a derekfajas normalis?

Figyelt kérdés
Ma reggel lett pozitiv a terhessegi tesztem, viszont eros derekfajdalmat erzek a derekam bal oldalaban egy adott pontban folyamatosan. Kerlek mondjatok hogy ez normalis es hogy nem feltetlen jelent problemat mert nagyon megijeszt. Azt tudom hogy a beagyazodas mikor lehetett mert szuro fajdalmat ereztem a petefeszkem bal oldalaban.
nov. 26. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a válasz itt nem megfelelő, hogy nyugi ez normális. Nem lehet tudni, azt se tudjuk mekkora a fájdalomküszöböd, milyen erős a fájdalom, vagy mi okozza épp nálad.

Azt szokták mondani? Amíg nincs vérzés vagy tudsz tőle tenni-venni, nem erősebb, mint a mensi fájdalom(ugye van akinek az se fáj így lehet azt se tudod az milyen, így nincs viszonyítási alap) addig nincs gond.

De ez sem biztos, mert tünet nélkül is lehet baj.

Próbálj pozitív lenni, a terhesség kellemetlen tünetekkel és fura fájdalmakkal jár. Ha gond lenne tenni meg úgysem lehet ellene.

Szedj magnéziumot, pihenj és igyál sokat. A többit az idő eldönti.

Bízz, hogy minden rendben lesz :)

Sajnos az első trimeszter nehéz és tele van aggodalommal, aki nem aggódik az hazudik :D

nov. 26. 12:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben van koszonom szepen:)
nov. 26. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Most elmult a derekfajas amit egesz nap ereztem. Viszont mensi szeru gorcseim vannak.. hat muszaj lesz valahogy ennyire nem paraznom mindenen mert nem egeszseges :( megprobalom kicsit osszeszedni magam
nov. 26. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez már csak ilyen :) nekem még 14 hetesen is voltak mensigörcsök.
nov. 26. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom a megnyugtatast!! 😊
nov. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!