4 hét 3 napos vagyok jelenleg. Olvastam, hogy derékfájás ilyenkor már lehet. Azonban nekem a jobb oldalon fáj a derekam, az is inkább akkor ha lehajolnék, de akkor nagyon kellemetlen húzó jellegű érzés. Normális?
Nekem mindkét oldalt fájdogál a petefészkek körül.
Azt olvastam sikeres ciklusban, korai terhessegben szurkálhat, fájhat a petét kibocsátó petefészek.
Nekem mondjuk régen is gyakran fájt mindenféle vizsgálaton voltam emiatt de semmi nem derült ki, a bélrendszerrel, idegekkel, izomkotegekkel hozták összefüggésbe miután nőgyógyászatilag nem tudták mivel magyarázni. Én ettől ezért nem félek, tudom, hogy nincs semmi komoly oka. Szerintem normális amit érzel, 6 hetes vagyok nekem is van, volt az elsőnél is mindenféle derék és alhasi fájdalom
Minél előbb menj el egy ultrahangra, hogy kiderüljön jó helyen van-e. Volt már méhen kívülid? Ha nem akkor szerintem ne is gondolj rá, feleslegesen nem érdemes idegesítened magad emiatt! Szerencsére azért nem annyira gyakori! Bár megértelek amikor nekem fajdogalt sokat régen oldalt én is azt gondoltam biztos petefészek
gyulladás, terhesen meg hogy biztos méhen kívüli a gyulladás okozta összenövések miatt. De egyik sem volt igaz! Nekem most még az előző császáros hegem is húzódik ha lehajolok, beleszur, főleg hogy jobb oldalt bennfelejtettek egy darab varratot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!