Clearblue pozitív?

Figyelt kérdés

Szedett már szét valaki digitális clearblue tesztet? Azt olvastam a hivatalos tájékoztatóban,hogy 3 csík esetén pozitív, nekem negativ lett de kíváncsi voltam,szét szedtem.

Csatolom a képet.

ma 11:40
 1/9 A kérdező kommentje:
ma 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme van szetszedni egy tesztet?
ma 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert találtam egy pdf-et amiben részletezték, hogy mi van belül pozitív és negatív esetén és kíváncsi lettem:)
ma 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, akkor nem tudtál meg semmit és 2 nap múlva ugyanúgy kell majd egy másikat csinálnod, ha addig nem jön meg 😊

Ha megjön, akkor meg megtudtad, hogy a 3 csík is negatív.

ma 12:22
 5/9 Bogica0616 ***** válasza:
Mindegy mi volt benne, ez így még egy negatív teszt. Késik már neked?
ma 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Tudtommal minden cb 2 csík lesz az erősségű határozza meg hogy negatív vagy pozitív lesz
ma 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pont úgy tudtam, hogy mindig 3 csíkos és akkor pozi, ha 4 csík van rajta. De igazából mindegy, késés esetén pozinak kell lennie.
ma 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon rendszertelen a ciklusom, viszont az lh teszt szerint ma vagyok a 13-14. dpo-n, gondolom azt már ki kellett volna mutatnia
ma 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez negatív, miért kell szédszedni? Plusz ennyi pénzt max akkor költenék tesztre, ha késik a mensim. Egy 10 es érzékeny teszt, nekem 13dpon már pozitív volt, de mindenki más
ma 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!