Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt, mikor már nő...

Terhesség alatt, mikor már nő a has, tényleg nem lehet hason fekve aludni?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, ezzel senki nem világosított fel és gyakran alszom/aludtam hason. Lehet baja a babának? Mashogy nem tudok aludni sem, oké megpròbálok, de mivan, ha álmomban megint hason fekszek?
ma 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után (hamarosan) nem is fogsz tudni, akkora pocakod lesz. Érezni fogod, amikor már nem “lehet”, ameddig tudsz, addig nem is ártasz vele.
ma 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Aztán meg háton se meg a bal oldaladon se meg sehogyse csak lebegve mozdulatlanul 😄 olvastam én már mindent tudni fogod ha valami nem jó
ma 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs tiltva. Egyszerűen érezni fogod, ha nem jó. Valahol félidőzől már nem kényelmes a pici is mocorog neki se jó. Később bal oldalon ajánlott aludni. Én felváltva szokta. De van aki már sehogy se tud 3. Trimeszterbe.
ma 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Nekem kényelmes így aludni, a picit sajnos nem érzem még mozogni, mivel ùgy fekszik, hogy azt mondta a doki ne csodálkozzak, ha 24 hét körül fogon érezni.
ma 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan aludj a hasadon, érezni fogod amikor már nem kényelmes. Én 30-ik hétig tudtam a hasamon aludni, utána már nem volt jó, éjjel is felébredtem rá,ha véletlenül álmomban hasra fordultam. Utána kénytelen voltam megszokni az oldalon való alvást, pedig én is megrögzött hason alvó vagyok...
ma 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak hason (illetve inkább félig hason, félig oldalt) tudok aludni, és terhesen is úgy aludtam. Végig. Mondjuk 37. héten szültem, de szerintem a 40. héten is úgy aludtam volna :)
ma 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Én is hason alvó voltam, aztán terhesen nem tudtam, később meg a szoptatós tehén tőgyek miatt. Most már megszoktam, hogy oldalt fekszek, kíváncsi vagyok elmúlik e. De úgyis fogod érezni ha már nem megy, egyszerűen nem lesz jó.
ma 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!