Mennyi ideig tudtál hason aludni terhesen? És ki mennyi kávét iszik? Én az elején vagyok a terhességnek,napi 2 kv-ét iszom,nem ártok vele?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 11:46
1/14 anonim válasza:
Én 38. hetesen is tudnék hason aludni. Persze nem alszok, de ahhoz képest kicsi hasam van, simán menne.
2/14 A kérdező kommentje:
Az igen!😱
2022. aug. 1. 12:04
3/14 anonim válasza:
Nem direkt, de gyakran úgy kelek, hogy félig hasra fordulva vagyok. Az első trimeszterben nem ittam kávét, most a másodikban heti egyszer ha valami olyan program van, előfordul, hogy egy fél adag presszót, ami kb épp csak megszínesíti a tejet, sok tejjel megiszok. Nálunk picit mindig a felső határon mozog a szív frekvencia a babánál ezért is nem merek többet, plusz semmi kóla, fekete, zöld tea.. néha egy kis csoki és ez a kávé mennyiség lecsúszik..
4/14 anonim válasza:
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, nem aludtam hason. Nem tudom miért, vhogy a tudat miatt zavart, pedig tisztában voltam vele, hogy az elején nem ártok vele. Egy nap, csak egy kávét ittam.
5/14 anonim válasza:
Első vagyok, én heti kb. 2x szoktam tejes kávét inni, vagy ilyen 3in1-ben vanílliásat, ha érzem, hogy alacsony a vérnyomásom
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Le kell csökkentenem nekem is a kávét.
2022. aug. 1. 12:31
7/14 anonim válasza:
Én most vagyok 20 hetes es tudok hason aludni, nem tul nagy a hasam. Inkább félig hason alszom, ugy, hogy vagy kismama párna vagy sima párna van az egyik lábam alatt (a labam oldalt felhuzva)
Az utóbbi 3-4 hétben nem kávéztam, mert beteg voltam es nem kívántam, nem éreztem ízeket sem, egyébként minden nap iszom itthon kávét es hétvégente kávézóba megyek.
8/14 anonim válasza:
17 hetes vagyok, még hason alszom és napi 2 kávét iszom meg. Tökéletesen jól van a baba.
9/14 anonim válasza:
Szia! Nagy kávés vagyok. Napi 2-3 laza tejes kávé lecsúszik a mostani terhességemnél is🙈 a kisfiamnál is így volt, semmi baja nem lett, tökéletesen fejlődik 😊
10/14 anonim válasza:
Én a terhesség kezdete óta napi 1 kávét iszom, de nem azért, mert nem merek többet, hanem mert nem kívánom már délután, csak reggel. A terhesség előtt napi 2-t, ritkán 3-at ittam, most valahogy nem esik jól egynél több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!