Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 11-12 dpon szinte láthatala...

Ha 11-12 dpon szinte láthatalan a második a csík akkor ez a hónap már biztosra sikertelen ?

Figyelt kérdés
febr. 17. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosan tudod az ovu időpontját, akkor 10-es teszt esetén igen, sikertelen a hónap.
febr. 17. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy szinte láthatatlan? Tudnál róla képet feltenni?
febr. 17. 17:47
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ennyire láthatatlan a képeken , már amikor szívta fel látszódott , hogy lesz valami , aztán ez lett belőle 😂

febr. 17. 18:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez csak a reagens helye nincs szine
febr. 17. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Hát, nekem kb.ilyen volt 11.dpo-n és itt szundikál mellettem. Illetve, sajna, mire leírtam, már megint nem😂

De ezt a tesztet nem ismerem. Nekem Facelle mártogatós volt.

febr. 17. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez az a tipikus teszt, amiből bármi lehet. Én mondjuk negatívnak venném. 2 nap múlva ismételj, ha ez pozi annak már egyértelműnek kell lennie.
febr. 17. 18:50
 7/13 A kérdező kommentje:

De jó , gratulálok a babához 😊

Ez konkrétan a Facelle csak én külföldön élek (Ázsia) és itt ezen a néven fut , ugyanaz a gyártó cég stb, a design is ugyanaz annyi hogy rózsaszín és nem kék 😂 azért utána olvastam ennek a tesztnek és ott ezt írták

febr. 17. 18:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Az ovuláció viszont közel sem biztos , első hónap volt hogy nem védekeztünk, nem teszteltem semmi ilyesmi , ciklusaim 30-31 naposak , ma van a 28. nap , szóval a telefon szerinti alkalmazás szerint ma van a 12 dpo de aztán ki tudja
febr. 17. 18:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt sem tudod milyen hosszú a luteálisod, lehet hogy csak 11-12 nap akkor viszont lehet hogy csak 9-10 dpo vagy ha most még később volt ovud annyi sem.

Ha van teszted reggel is ránézhetsz, én sokat teszteltem 9dpo tól és naponta ha volt valami erősödött másnapra

febr. 17. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebbol barmi lehet
febr. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!