Mennyi ideig tudtál hason aludni terhesen? És ki mennyi kávét iszik? Én az elején vagyok a terhességnek,napi 2 kv-ét iszom,nem ártok vele?
Nagy kávés voltam világ életemben, de mióta terhes vagyok 1et iszok reggelente. Csak kivételes esetben(legfőképp ha megfájdul a fejem), akkor iszok még egy felet délután.
Gyakran kelek úgy éjszaka hogy félhason fekszek, de akkor sem azért mert kényelmetlen vagy rúgdos a baba, hanem pisilni kell menni😅
22 hetes terhes vagyok
16 hetes vagyok, simán szoktam még hason aludni. Eddig nem is gondoltam, hogy ez baj lehet, a baba eléggé védve van.
Kávét én nem igazán iszom, energia italos voltam mindig, most ugye azt nem lehet, a kávé meg valahogy nem jut eszembe. Pedig nekem a védőnő egyenesen ajánlotta, hogy kávézzak, mert elég alacsony a vérnyomásom.
Gondolom te is jársz, vagy majd fogsz védőnőhöz, ő úgyis megéri mindig a vérnyomást. Ha nem magas, akkor szerintem nyugodtan lehet kávézni.
Köszi.Itthon is szoktam mérni,mindig alacsony volt.
Csak az a baj ,hogy kv.nem a vérnyomást emeli meg,hanem a pulzus számit,ami viszont nekem magas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!