Pozitív , majd negatív?!
Figyelt kérdés
11:00 óra körül csinaltam egy tesztet , halvány de pozitív lett . Nem hittem a szememnek ezért csinaltam egy ugyan olyat 1óra múlva az negativ lett . El rontottam az első tesztet vagy mi történik?ma 12:43
1/11 anonim válasza:
Fontos lenne, ha leírnád, hol tartasz a ciklusban? Késik, vagy még az esedékes menstruáció előtt vagy? Illetve milyen teszteket csináltál, milyen érzékenységűeket?
3/11 A kérdező kommentje:
12.dpo van ma. A tesztek pedig 10mlU/ml. Bipas termek , mivel Ausztriában elek .4nap mulva kene meg jonni , vagy 5 nap. Pontosan 22.
ma 12:59
4/11 A kérdező kommentje:
De el is ronthattam a tesztet!?
Az egyiket le pisiltem a másikat mártottam a vizeletbe.
ma 13:04
5/11 anonim válasza:
Ugyanabba a vizeletbe vagy újra pisiltél 1 óra múlva?
6/11 A kérdező kommentje:
Újra pisiltem , mert ez elsőre ami pozitív lett azt le pisiltem , lehet el ázott csak?
ma 13:08
8/11 anonim válasza:
Mire alapozod a 12.dpo-t? Lh teszt, hőmérő vagy alkalmazás?
A 11 órás első pisi volt?
A második biztos hogy nem volt eleg koncentrált.
Az hogy bipás termék, nem mond semmit, az olyan mintha azt mondanád, rossmannban vettem.
A márka kéne meg hogy tesztcsík vagy kazettás.
Ha tesztcsík, tuti elázott egy vizeletsugártól.
Így nem nagyon lehet segíteni.
9/11 A kérdező kommentje:
Szóval , Lh teaztből tudom hogy hanyadik dpo. Kazettás a nevet nem tudom. Töltöttem fel képet meg nézned ?
ma 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!