26. Ciklusnap negatív? Pozitív volt az ovuteszt november 27. En
Most reggel csináltam egy x-epill tesztcsíkos tesztet. Sajnos negatív.
Pozítív ovutesztem november 27. Én volt . Aznap együtt is voltunk (szerdán) meg előtte hétfőn! Igaz még a héten kell megjönnie altalában 26-28 napos a ciklusom . De ez full negatív . Vasárnap csináltam egy koria tesztet is az LIVSANE markaju volt . Azis negatív :/ várjam meg míg késik? Vagy ez az eredmény azért elég biztos már ?
Ha november 27-én volt pozitív az ovulációs teszted, akkor maga az ovuláció 28-án történt (legkésőbb 29-én reggel, az ritka).
Akkor ma vagy 12 DPO körül, azaz 12 nappal az ovuláció után. Ilyenkor egy 10-es erősségű teszt már mutatja általában. Facelle, Prémium Early.
Az Xepil teszted 25-ös volt, vagy 10-es? Nem a legjobb márka, inkább a fentiekből vegyél teszteket és legyen otthon belőle. Vasárnap bármilyen tesztet is csináltál, az még korai volt, 10-esnek is.
Az 1-es jól leírta. Alapvetően ilyenkor már pozinak kéne lennie a tesztnek, hacsak nem 25-öst csináltál.
Én azt tudom, hogy 12.dpo-n negatív a facelle, akkor az is marad. Neked így még van egy napnyi reményed, de inkább azt mondanám, nem sikerült. Azért még egy tesztet megér, vagy várd meg megjön e a havi.
Akkor még van remény, a 25-ös nem nagyon szokott 12 DPO körül pozitív lenni, 14 DPO előtt inkább 10-essel érdemes tesztelni.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!