Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most vagyok 37.hétben kereken...

Most vagyok 37.hétben kereken Július 11 a szülés ideje orvosok szerint. Mikor lehettem akkor a párommal körülbelül mert ezek a netes kalkulátorok össze vissza írják? November 13án csináltam tesztet és ott azt írta 3+.

Figyelt kérdés
jún. 17. 06:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem tökmindegy?
jún. 17. 06:26
 2/25 A kérdező kommentje:

1/1

Szerintem azért van ez az oldal hogy kérdezzünk.

jún. 17. 06:37
 3/25 anonim ***** válasza:
40%
Ha ez segít, én annó július 19-re voltam kiírva, és tudom, hogy október 26-án fogant. De nem tudhatjuk, hogy neked milyen a ciklusod, stb. Kb október 17-18 lehetett.
jún. 17. 06:38
 4/25 A kérdező kommentje:

A ciklusom 28napos rendszeres !

Oktober 5.en volt egy enyhébb vérzésem .

jún. 17. 06:42
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudod ki az apa? Mert minden más esetben teljesen felesleges ez az információ.

Ezt meg lehetetlen megmondani amúgy is. A dugás nem egyenlő a fogantatással. Hiába feküdtetek le x napon, a fogantatás megtörténhetett a következő akár 5 napon belül is.

jún. 17. 06:50
 6/25 A kérdező kommentje:

De tudom ki az apa!!!

Csak kiváncsi vagyok

jún. 17. 06:51
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Pontos napot nem fogsz tudni... hacsak nem egyetlen aktusból történt, de akkor is csak azt tutod mikor került beléd spermium. Hogy mikor találkoztak a petesejttel, hát a következő 5 napban bármikor.

Szóval aktus plusz 5 nap.

Én pl pont mindent vezettem, volt uh, hőgörbe, vérvétel...minden... sőt én nagyon hamar pozit is tesztteltem, mégse tudnám megmondani a 3 lehetséges aktusból melyik lett a sikeres. De nem is izgat, mert nem fontos.

Ne haragúdj, de ez ennyire csak azt érdekelheti, aki nem biztos az apában, vagy az apa baszogatja, hogy tuti nem az övé...

Mindegy is, nem tartozink ránk.

jún. 17. 07:07
 8/25 A kérdező kommentje:

Szeptember 13.an volt egy aktusom

Utánna oktoberben szinte napi többször is.

De oktober 5 volt vérzésem .

Én biztos vagyok benne ki az apuka csak az apuka baszogat hogy nem jön ki a matek sehogy.

És inkább azért kérdezem hogy oktober 5 volt vérzesem és november 13 csináltam okos tesztet és ott 3+volt és most vagyok kereken 37hetes.

Julius 11re vagyok ki irva.

Ezért kérdezem.

jún. 17. 07:24
 9/25 A kérdező kommentje:
Hogy ti szerintetek akkor mikor lehettem a párommal
jún. 17. 07:28
 10/25 anonim ***** válasza:
57%

Gyanút fogott az apuka, és rajott, hogy más is lehet az? :D

Kínos. Szép előéleted lehet ha ennyire nem bízik benned.

jún. 17. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!