Most vagyok 37.hétben kereken Július 11 a szülés ideje orvosok szerint. Mikor lehettem akkor a párommal körülbelül mert ezek a netes kalkulátorok össze vissza írják? November 13án csináltam tesztet és ott azt írta 3+.
"okos" tesztet 😂😂
Hát, biztos okosabb mint te.
Honnan tudjui mi azt, h mikor lehettél a pároddal??
Pont nem is érdekel idegenek szexuália élete.
DE utána számoltam a kedvedért. Nem az apuka az apuka. Ez jött ki az eredményből.
Vele nem voltál akkor együtt amikot fogant.
Na. Mutasd meg neki ezt az üzenetet.
Egyébként 12.hétig fejlődnek a babák azonos ütemben....tehát a 12.heti uh a legpontosabb. Hogy most mikorra vagy kiírva meg, hogy hanyadik héten jársz uh alapján sokat nem jelent.
Ilyenkor 2 hét plusz minusz is belefér....ezért születnek a babák más hosszal meg súllyal. Ebből nem lehet kiindulni. Ha október 5-én volt meg a mensid, akkor kb október 17-23 között lehetett ovud amiből lehetett teherbe esned.
Na, hát pár hozzászólással korábban még tudtad, ki csinált fel. Ennek DNS teszt lesz a vége. 🤣
"Baszogat az apuka" 😂 Mondjuk tök jogos részéről, ha már kiderült, hogy ennyien baszogattak még abban az időben rajta kívül.
Üzenem apukának, hogy nem apuka.
Valaki biztos az, de nem ő.
Hát így jár az aki kefél össze-vissza :D
Gondolkozhatsz ki az apa, hogy a gyerektartást tudd bevasalni rajta.
A gyerek augusztus végén fogant egyébként. Bukta.
Nem hülye a párod....
Szeptemberi a gyerek.
Ha októberben voltal a paroddal akkor nem o az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!