Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most vagyok 37.hétben kereken...

Most vagyok 37.hétben kereken Július 11 a szülés ideje orvosok szerint. Mikor lehettem akkor a párommal körülbelül mert ezek a netes kalkulátorok össze vissza írják? November 13án csináltam tesztet és ott azt írta 3+.

Figyelt kérdés
jún. 17. 06:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19. Ne túlozzunk, nem párja, csak dugópajtija.
jún. 17. 12:58
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

16os vagyok

Valaki elmondja nekem, hogyan jött ki az, hogy szeptemberben fogant? Ha 5.én volt mensije akkor július 12. a kiírt dátum. Tehát októberben fogant nem szeptemberben.

jún. 17. 13:51
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Pont az infó maradt le...mikor volt az utolsó mensije. Ha novemberben csinált tesztet, logikus a gondolata, hogy októberben fogant..

Kérdező...amikor volt az utolsó mensid, rá 2 hétre fogant kb.

jún. 17. 14:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudja az apja ki. Szerinted emlékszik rá mikor volt meg neki utoljára?
jún. 17. 17:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik hozzászólásban azt írta, hogy október 5-én volt valami vérzése. Én is ezért írtam, hogy október közepe után foganhatott. Ha júliusra van kiírva nem is értem, miért írtak itt augusztust, meg szeptembert. Én is júliusban szültem, és nekem október 12-én volt az utolsó menzeszem.
jún. 17. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!