Mensim 2 napig tartott utana pecseteles volt. Ennek kb masfel hete mar. 3. Tesztem pozitiv lett de a doki uht-n nem latott semmit es a hcgm is negativ. Nem jok a tesztek? Prima tesztek 10-esek.
Figyelt kérdés
ma 12:08
1/13 anonim válasza:
Másik kérdéshez is írtam. Uh és vérvétel negatív, tehát nincs terhesség. A doki mit mondott a pozi tesztjeidre? Egyáltalán erős pozik? A véredben nincs hcg, tehát bármire is reagál a hcg teszt az nem terhesség. A magas LH hormonra is reagálhat a hcg teszt....
2/13 anonim válasza:
Ha a vérvételes hcg negatív, lehetetlen, hogy a teszt pozitív legyen.
Valóban pozitív, vagy csak szellemcsíkos?
Kép?
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hogyan kell ide kepet fel tolteni.. ha le irjatok szivesen mutatnam
ma 12:33
4/13 anonim válasza:
Tök mindegy, milyen a teszt. Ha vérből negatív a HCG, akkor nem vagy terhes és kész.
5/13 anonim válasza:
beírod, hogy képfeltöltés.hu, vagy valami hasonló oldalt. Feltöltöd a képet, kapsz egy linket. A linket meg beteszed ide.
6/13 anonim válasza:
A Prima teszteken szinte mindig van "valami" sajnos. Rettentő sz@r tesztek.
8/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy akkor még volt HCG. Ezt hívják kémiai terhességnek.
Nekem is volt. 3 nap késés után erős pozitív teszt (tényleg erős, egyforma két csíkkal), 2 hét után UH-n semmi, addigra HCG már nulla.
Elindult, megszakadt.
9/13 anonim válasza:
Nekem is volt prima teszt ilyen, úgy hogy nem voltam terhes. Ez egy nagyon rossz minőség.
10/13 anonim válasza:
Kémiai volt. Terhesség már nincs. Új ciklus új remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!