Ugy néz ki 8 év után összejött és most tényleg pozitív a tesztem, holnap a doki is megerősítheti majd! De pecsételek 2 napja, azt mondják van akinél van ilyen, de mivel nekem nehezen jött össze a dolog nagyon félek. Valakinek volt hasonló?
Hallottam már olyanról aki vérezgetett,de annak egyszerűen fogannt.Nem 8 év után.
Ágynyugalom,gyógyszer és megmaradt a baba.
Valami vizsgálataid biztosan vannak.
Mikor maradt ki a menszid?
Én is sietnék a dokihoz,ha már ilyen nehezen jött össze nehogy baj legyen.
De van akinél ilyen.
Majd írj,hogy mi van veletek:)
Drukkolok!!
gratulálok! Azt hiszem olvastam itt egyszer egy korábbi kérdésre írt válaszod, hogy már 8 éve várod a csodát, így fogalmaztál, ha jól emlékszem, és ha tényleg te voltál az.
Én is pecsételek, de elég erősen folyt belőlem valami két hete. Annyira megijedtem, hogy felhívtam a férjemet, hogy másnapra szedjen össze, ha kell a föld alól is egy magánrendelésre való pénzt (egy fityingünk sem volt), mert félek, hogy nagy a baj. Rohantunk az orvoshoz, mint a bolondok, de hála istennek megnyugtatott, hogy semmi gond, a baba él, és jól van. Kaptam Utrogestan-t. Azóta is előfordul, épp tegnap volt ismét ilyen pecsételésem, a doki még két hete azt mondta, hogy előfordulhat, ezért nem szaladtam hozzá, különben is jövő szombaton megint kell menjek ultrahangra. Nekem sokat segít ha ilyenkor lefekszek, pihenj te is sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!