Az LH “jósteszt” negatív, a HCG teszt pedig pozitív?
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de kicsit nyugtalanít ez a dolog, mivel sok helyen olvastam és láttam is, hogy ha a HCG teszt pozitív, akkor az LH teszt is pozitív lesz.
Pénteken kellett volna megjönnie. Ma csináltam két tesztet (egy lh és egy hcg tesztet) és a HCG pozitív lett, míg az Lh teszten éppen volt egy második csík.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy másnál is volt így és nem a HCG teszt csapott be. Csak egy volt itthon, holnap tudok venni másikat.
Feltétlen pozitív lesz az Lh teszt terhesség esetén?
Igen tudom.
De fentebb leírtam, hogy miért csináltam Lh tesztet is. Lehet hülyeség, de azért kicsit aggaszt a dolog.
Ha tényleg tudod, akkor mi a kérdés?
Attól, hogy aggaszt, még hülyeség marad.
7 éve mikor terhes lettem az első pozitív tesztnél én is ellőttem egy lh tesztet a kíváncsiság miatt. Akkor az LH teszt is pozitív volt.
Utána mikor újra kezdtünk próbálkozni a kistesóért, akkor néha néztem lh tesztet, gondolván, ha pozitív lesz majd hcg-zek is. Hát volt, hogy hómező volt egy nappal mensi előtt, volt, hogy majdnem pozi.
Most 23 hetes kismama vagyok pozitív teszt után az utolsó lh tesztet is ellőttem és lám most hómező volt.
Ebből is látszik, hogy nagy marhaság az egész, lehet mikor pozi lett az első babával, akkor az csak véletlen volt. Az LH állandóan ingadozik a szervezetben.
Nincs jelentősége. Talán annyit lehetne megjegyezni, ha erős pozitív az lh teszt mensi előtti nap, akkor van esély, hogy terhes az illető, de terhesen nem mindig lesz pozitív az LH teszt. Nem is kell annak lennie.
Ilyen butaság miatt ne aggódj, örülj neki, hogy ahcg teszted lett pozitív és nem fordítva ;)
Kedves Utolsó!
Először is gratulálok neked! 🥰
Nagyon megnyugtattál most, azt hittem bár velem nem stimmel valami. 🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!