Ma van a nem vártam hcg teszt negativ 😞 lh teszt 11.én volt pozitív (?
Ha előbb volt ovu előbb jön, az ovu csúszkálhat de az utána eltelt idő fix max 1-2 napot térhet el, mondjuk nekem sosem tért el 15.napmeg os jön ovu után.
13nappal ovu után már mutatná a teszt.
Édes ke és hogy van ovu, bármi lehet akár a párodnál is gond
Párommal is rendben van minden
Pedig azt éreztem hogy most sikerült
Cicik is fájnak
Én is olvastam utána
De mai tesztem negativ úgyhogy nem fűzök hozzá sok reményt ilyenkor ha ma van a nem várt akkor a 25erossegu teszt is ki mutatja ?
De azt se tudom most hogy kell számolni ezeket a napokat ?DPO ?
Ha 11.en volt pozi?
Igen voltunk én is ő is vizsgálaton
Már több mint 1 éve próbálkozunk bár mondjuk előző hónapba le csúsztunk az ovurol mert akkor iá már (késett)
De érzeztem az ovus tünetet csináltam egy lh és pozitív lett úgy hogy a ciklus végén volt ovum
És jól használom az ovu tesztet napi 3 x csinálom tesztet orvos javaslatára reggel délben és délután
Petevezető átjárhatósági meg volt?
Nem tusom ennek mi a neve, de nekünk az volt a baj hogy nem jutott fel a hüvelyemben kinyírzam a katonákat. Ez úgy derült ki hogy szex után 12 órával a doki megnézte hogy van e fent élő sperma.
Volt már 2 gyerekünk de az évek alatt úgy tünik valami elromlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!