Késett a menszeszem és csináltam tesztet hát nem sokáig vártam mert végigfutott és negativ volt és ez felbosszantott. Kb 1 percet se várta. Beleraktam a dobozba és mikor mutattam a férjemnek 2 csík volt. Akkor is pozitív?
Te elolvastad a használati útmutatót?
3 percet minimum várni kell
Csinálj egy másikat
Mert így nem tudni hogy 3 max 5 percen belűl jött e ki vagy időn túl.
Mert hisztispícsa módjára te bevágtad a dobozba mert nem ugrott le a 2. Csík rögtön néhány mp után.
A tájékoztatón rajta van, hogy mikortól és meddig, tehát milyen időintervallumon belül értékelhető a teszt. Tehát csinálj újat és várj vele, amíg letelik az idő. Ha a teszt azt írja, hogy 5 perc után nem értékelhető az eredmény és 5 perc múlva is negatív, akkor nincs miről beszélni. De ha 4 perc után kijön a második csík, akkor természetesen az egy pozitív teszt.
Időn túli tesztet nem lehet értékelni. Az az idő számít, ami az előírás alapján értékelhető.
Attól függ, mennyire erős a második. Halvány száradási csík ki szokott jönni időn túl, de határozott pozitív nem lesz, csak ha terhes vagy.
Kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!