Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késett a menszeszem és csinált...

Ginger0123 kérdése:

Késett a menszeszem és csináltam tesztet hát nem sokáig vártam mert végigfutott és negativ volt és ez felbosszantott. Kb 1 percet se várta. Beleraktam a dobozba és mikor mutattam a férjemnek 2 csík volt. Akkor is pozitív?

Figyelt kérdés
A savam fent van nagyon fáradt vagyok szédikélek és a bal petefészkembe nyilalgat. Tehát a kérdésem attól még pozitív a teszt mert később néztem meg?kb 3 óra múlva.
2018. jan. 22. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2018. jan. 23. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha határozott pozitív volt, akkor lehetséges. Ismételd meg a tesztet.
2018. jan. 23. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy hogy alakult!!
2018. jan. 24. 19:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm, hogy érdeklődtök :) Tegnap reggel csináltam egy újabb tesztet ami egyből 2 csík lett nagyon nagyon erős 2 csík :) Szombaton megyek a dokihoz, remélem minden rendben lesz. Számításaim szerint vasárnap már 7 hetes leszek :) Köszönöm mindenkinek :*
2018. jan. 25. 10:11
 15/19 A kérdező kommentje:

Szerda reggeli tesztem :)

[link]

2018. jan. 25. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2018. jan. 25. 10:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon boldog vagyok de félek is egy kicsit, hogy szombaton mit fog mondani a doki, meg ugye a 12 hét :( nagyon sok rossz dolgokon mentem egész életembe keresztül és nemrég (5,5 hónapja) elvesztettem édesapámat. 28 éves vagyok 23-án töltöttem be és úgy gondolom ezt a babát apától kaptam és remélem vigyáz ránk. nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen. A baba mellett megáldott az ég egy csodás férjjel is. Úgyhogy reménykedem , hogy a sok rossz után végre boldog élet vár rám :) ne haragudjatok, hogy ezt leírtam de a boldogságomhoz ez így kerek :) :) ezért történt az a hisztis módjára dobozba rakott teszt is. Mert vártam hogy most pozitív lesz a teszt és végre történik valami jó az életembe. Csak láttam, hogy nem lett egyből pozitív és így kicsit dühös lettem. De megérte volna várni.. :) és megérte a második teszt is :) ez leginkább az első kommentálóknak szólt :)
2018. jan. 25. 10:22
 18/19 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, gratulálok!! Örülök, hogy babát vársz, én már 9hetes vagyok, de meg mindig félek, nehogy probléma legyen, de rendben lesz minden veled is! :) sajnos én is haláleset után tudtam Meg a babát :(
2018. jan. 25. 13:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához neked is :) izgulok nagyon,hogy szombaton mit fog mondani a doki :) könnyü szülést neked :)
2018. jan. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!