Egész ciklus eleje óta ovulációs teszt negativ///???
Ma vagyok a 15.ik ciklusnapon
25os teszt eddig nem volt pozitív
Mar nem is lesz?
Szerintem csináld tovább.
Hány naposak a ciklusaid? KB a következő menstruáció előtt 15 nappal kell pozitívnak lennie, ha később van ovu késik a menstruáció is.
(Vagy érzékenyebb tesztre kell majd váltani)
Sajna rendszertelen így nem tudom
Hát folytatom tovább
Folytasd tovább, simán lehet, hogy pár nap múlva hirtelen szép pozitív lesz. Sokaknak nem egyenletesen erősödik, hanem hirtelen lesz pozitív, egyik napról a másikra.
Ne aggódj, kell pár hónap, mire a tesztelést kitapasztalod, rád mi a jellemző.
Ugyanabban az időpontban tesztelsz délután, kora este? Előtte 2 óráig nem mész pisilni és nem iszol?
Folytasd csak, majd pozi lesz, ha nem akkor valóban kell egy érzekenyebb teszt. Nekem a 25 nem volt jó a 20-as vált be.
Egyébként ez a pisilni inni előtte dolog....soha nem figyeltem, és így is pozi lett amikor annak kellett lenni....évek tesztelése alatt a lustaságom bizonyította... legalábbis nálam így is szépen működött :)
A terhességi teszt is 10.dpo délután lett pozi, soha nem vártam meg a reggelt csak ezután, pláne, hogy munkából hazafele voltam furcsán...ezért teszteltem. Lehet én vagyok fura. A hcg tesztnél még reális a dolog. De lh tesztnél kár ennyire stresszesen venni. Lh csúcs nagyon szépen ugrik.
Igen meg van a 2 óra
Viszont reggel szoktam meg délután 14-16 közt
Akkor lehet volt ovuláció csak nem mutatta a teszt?mert 25ös??
Hát ha a közelébe sem volt annak hogy pozitív legyen akkor nem hiszem hogy lett volna.
Mondjuk erre lehet mellé használni a hőmérőzést, azon látszik ha megtörtént az ovuláció. (Most már én, majd következő ciklusban, mert ciklus elején kell kezdeni mérni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!