Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egész ciklus eleje óta ovuláci...

Egész ciklus eleje óta ovulációs teszt negativ///???

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 15.ik ciklusnapon

25os teszt eddig nem volt pozitív

Mar nem is lesz?

#Dávid lh
ma 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csináld tovább.

Hány naposak a ciklusaid? KB a következő menstruáció előtt 15 nappal kell pozitívnak lennie, ha később van ovu késik a menstruáció is.

(Vagy érzékenyebb tesztre kell majd váltani)

ma 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajna rendszertelen így nem tudom

Hát folytatom tovább

ma 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Folytasd tovább, simán lehet, hogy pár nap múlva hirtelen szép pozitív lesz. Sokaknak nem egyenletesen erősödik, hanem hirtelen lesz pozitív, egyik napról a másikra.

Ne aggódj, kell pár hónap, mire a tesztelést kitapasztalod, rád mi a jellemző.

Ugyanabban az időpontban tesztelsz délután, kora este? Előtte 2 óráig nem mész pisilni és nem iszol?

ma 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Folytasd csak, majd pozi lesz, ha nem akkor valóban kell egy érzekenyebb teszt. Nekem a 25 nem volt jó a 20-as vált be.

Egyébként ez a pisilni inni előtte dolog....soha nem figyeltem, és így is pozi lett amikor annak kellett lenni....évek tesztelése alatt a lustaságom bizonyította... legalábbis nálam így is szépen működött :)

A terhességi teszt is 10.dpo délután lett pozi, soha nem vártam meg a reggelt csak ezután, pláne, hogy munkából hazafele voltam furcsán...ezért teszteltem. Lehet én vagyok fura. A hcg tesztnél még reális a dolog. De lh tesztnél kár ennyire stresszesen venni. Lh csúcs nagyon szépen ugrik.

ma 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, mint a 4-esnek, amikor LH csúcs van az akármilyen pisiből látszik, ha jó a teszt érzékenység. Nekem is inkább a 20-as vált be, a 25-ös csak épp olyan erős volt, mint a kontroll csík.
ma 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Híg vizeletből nekem nem látszott sajnos, de ez egyéni tapasztalás. Kinek mi ;)
ma 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen meg van a 2 óra

Viszont reggel szoktam meg délután 14-16 közt

Akkor lehet volt ovuláció csak nem mutatta a teszt?mert 25ös??

ma 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a közelébe sem volt annak hogy pozitív legyen akkor nem hiszem hogy lett volna.

Mondjuk erre lehet mellé használni a hőmérőzést, azon látszik ha megtörtént az ovuláció. (Most már én, majd következő ciklusban, mert ciklus elején kell kezdeni mérni)

ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!