Valaki járt már hasonló cipőben? Nemvárt után egy nappal reggeli negatív teszt később mikor lett pozitív, ha mégsem jött meg?
Figyelt kérdés
Valószínű tolódott a peteérés, ebben a hónapban nem csináltam ovu teszteket. Csak a naptár jelezte előre az átlag ciklusom szerint a menstruációt.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
A teszteléssel a vélhető nemvárt napja ki lett várva.
2023. aug. 28. 08:45
1/7 anonim válasza:
Már 10,11 napon simán lehet gyenge de pozitív teszt. A nemvárt napján erősnek kellene lennie. De a vélt nemvárt napján akkor is halvány 2 csikosnak kéne lennie, ha pár napot csúszott a pé.
Fe amíg nem jön meg, van remény, 2,3 naponta lőjj egy tesztet.
2/7 anonim válasza:
Nekem a 4 terhességből soha sem volt pozitív a nem várt napján, pedig pontos és rendszeresek voltak/rendszeresek a ciklusaim.
Elsőnél 5.nap kesésnél lett pozitív,másodiknál 10,harmadiknál 9nap, 4.nél 14 nap.
3/7 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs, mert én a sikeres hónapban használtam lh tesztet. Barátnőm nem használt, így a vélhető nemvárt napja után 2 nappal negatív lett a tesztje. Rá 2 hétre pozitív. Neki ennyi csúszott az ovulációja a sikeres hónapban.
4/7 anonim válasza:
A 63 és az 50%os ugyan írja már le mi baja van a válaszommal??
5/7 anonim válasza:
1,5 hetes késés után lett pozitív, mert később fogant 2 héttel. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Eltelt 3 ☀️. Se menstruáció, se pozitív teszt 🥺
2023. aug. 30. 00:38
7/7 anonim válasza:
5os hogy fogant később 2 héttel ? Menstruaciod alatt estel teherbe ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!