Ciklus 35. Napján este negatív Facelle-teszt alapján biztosan nem vagyok terhes igaz?
Sok minden volt, szinte biztosan késett az ovulációm is, csak emiatt késik szerintem.
Viszont a hőm 4 napja nem megy 36.8 alá, nappal még ennél is magasabb, meggyulladok, 37.1-37.4 amikor érzem h nagyon melegnek vélem magam.
PCO???
Hát ha később volt ovud, akkor a menzesz is késik, viszont a teszt is később lenne pozitív.
Lehet benyeltél egy vírust, ha nem méred a hődet reggelente, akkor nem jelent semmit.
Sokmindentől késhet, de ha szexeltél védekezés nélkül és továbbra sem jön meg, akkor időnként nem árt egy teszt.
Reggel mértem, nagyjából azonos időkben.
Múlt héten voltam beteg, a ciklus 29. Napján már nem voltam az.
2 hónapja is 34 napos ciklusom volt, akkor is teszteltem, neg. Lett. Mivel hol normál hol ilyen hosszabb ciklusaim voltak, ezért februárban kivizsgáltak, vérvételen PCOS jelek nem voltak, csak pár cisztácska a jobb petefészkemben. Vissza tervezek menni, mert gyakrabban fáj jobb oldalon, minthogy ovum lenne. :(
A nem azonos időket korrektúráztam félóránként +- 0.5 fokkal. Azt hiszem, így kell.
28. Nap 37.1 29. Nap 36.6 utána felment 36.8-ra. 6:30-7:00 köztt kelek.
Alapból is késői ovum van, 17-21. Ciklusnapon, az app is oda húzza be meg érzem is általában, meg tünetek alapján is.
Hát, ha 25. Ciklusnapon lett volna, akkor mondjuk 10-11. DPOn nem mindenkinek jelzi a teszt.
De már elvileg le is esett a hőm, 36.55-re meg érzem is, hogy total mensis görcseim vannak. A mellfeszüles nem szűnt meg, nálam ez az egyertelmű tünet, ha reggel nem érzem őket, akkor még aznap megérkezik. És szinte mindig delelőtt jön, nagyon ritkán éjjel.
Napközben soha.
Szóval én már csak azt várom, holnap, holnapután, vagy hétfőn jön, migrénem is volt a héten, az is a mensi közeledtét jelzi nálam.
Úgyhogy most szerintem simán csak késett az ovum, megesik... stresszes voltam mostanában.
8-as nem mondanám, hogy bármi olyasmi lenne, ami nem szokott lenni. Akkor sejtettem, hogy valami nem oké ezzel a cikussal, amikor nem jelentkezett a szokásos mellfeszülés nálam. Most mar van, bár nem olyan erős. Lehet nem is volt peteérésem, de mégis elkezdtem termelni a progeszteront, csak nem annyira, mintha lett volna peteérésem, emiatt nem feszül a mellem. Ugyanis a legtöbb PMS tünetet vagy a progeszteron vagy az ösztrogén hiánya-többlete okozza. Progi meg peteérés után termelődik. De a hőm meg felment, szóval valamikor mégis volt peteérésem. A 20-23. Nap körül éreztem erősebb hasi fájdalmakat a naptár alapján, szóval utólag okoskodva tényleg nagyon későn lehetett, akár a 25. Napra is eshetett...
Viszont refluxos tüneteim vannak 2 hete, ami előtte nem nagyon volt megfigyelhető. Volt már ilyen, sok-sok éve nekem, akkor sokkal durvább; Pantoprazollal kezeltek, de végül a Gaviscon nevü vény nélküli szer tett helyre. Most csak Renniet fogyasztok.
Néha egy kicsit émelygek, de nálam ez is PMS tünet. Érzékenyebb vagyok a vèrcukromra plusz rengeteget buszozom-vonatozom sajnos a munkám miatt, ami igencsak hányingerkeltő tud lenni. Nem nevezném terhestünetnek.
Gyakorlatilag csak a mellfeszülés késése meg ez a reflux volt furcsa.
Ha okoskodásom alapján tényleg 23-25. Nap volt ovum, akkor az elkövetkező 3 napban meg kell jönnie, ha 14 napnak veszem a luteálist.
Ma van a 36. Nap. Igazàból reggel terveztem tesztelni, de este nem bírtam magammal, 17-20.00 között vártam és csak akkor mentem el pisilni. De nagyon erős volt a kontroll, tehát korrekt volt a vizeletem, és olyan szinten hómező, hogy ez már biztosan nem terhesség.
Bevallom jelen helyzetben ennek inkább örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!