Nincs ovulációm?

Figyelt kérdés

1,5 éve volt egy vetélésem, műtöttek.

Azóta nem érzem az ovulációt, amit előtte mindig éreztem és használtam lh tesztet is sose volt pozitív. Nődoki semmit nem mond, a 19. ciklusnapon voltam, voltak kis tüszők, domináns nem volt. Azt mondta nem volt ovuláció. Az endometrium meg csak 5 mm volt. Pcos nincs szerencsére.. Lehet köze a vetéléshez? lehet hogy már azóta tényleg egyszer sem volt ovulációm? Endokrinológushoz jövőre megyek.

dec. 17. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

És ezt nekünk honnan kellene tudni?

Vagy van, vagy nincs. Hőmérőzzél, vagy majd az endokrinológus kideríti.

dec. 17. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú de okos vagy :D kérdést kellett feltenni, mert másképp nem engedik ki a kérdést. Amúgy tapasztalatról hallottál már? minek írsz ilyet szerinted ez hasznos?
dec. 17. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs domináns tüsző akkor igen, nem fogsz teherbe esni. Sajnos az 5 mm endotermium is nagyon kevés. Endokrinologus TSH-t fog gondolom nézettetni, az okozhat sajnos sok gondot, ha nem jó az érték, mint például a vetélés is. Viszont én csináltatnék a helyedben egy cukorterhelést is, mert ismerősömnek kiderült, hogy pluszban IR-es és emiatt ment el már két babája is.

Mindenképp keress fel egy jó nőgyógyászt is majd 😊

dec. 17. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Az lh tesztelés sokakat csapott mar be. Az,hogy 1x se kapod el a pozit,nem jelenti,hogy nem volt peteeres. Lehet,hogy ejszaka ovulalsz,vagy akkor lenne pozi. Vagy eppen a ketto teszt kozott valahol. Vagy rossz erzekenyseguvel nézed.

De persze elofordulhat sajnos anovulacio,viszont nem masfel evig folyamatosan,marmint akkor mensid se lenne. Errol nincs info.

A vekony endometriumra napi 800 mg e vitamint, vorosbort,granatalmalevet ajanlok.

Petesejt minoseg javitashoz cinket,folátot

Ezek nem kutyulják mef a ciklusod,teljesen jo asvanyi anyagok,amik babatervezestol fuggetlen kellenek a szervezetnek

dec. 18. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettetek! 🥰🩷
dec. 21. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!