Most akkor van peteérésem vagy nincs?
Az ovulációs tesztet el kell találni. Nekem a 25-ös soha nem volt pozit, a 15-ös meg 5 napig is... 20-as mutatta csak szépen.
Én egyébként azt gondolom, nálad lehetnek gondok, mert 40 napos ciklusnál már nem is nagyon van tüszőrepedés. Lehet, hogy méret alapján meg kéne repednie, de nálad van valami hormon gond, és nem reped meg. Ezért nem nő mondjuk az lh szinted. És a doki mondjuk egy rövidebb ciklushoz látta a méretet. A doki jót mondott, jövőhét elejéig még akár lehet pozi teszted is, mert az lehet kedd is. Az lh meg nem úgy változik mint a hcg, nem fokozatosan növekszik, hanem akár hirtelen. Tesztelj tovább nyugodtan. A leleteden egyébként látszik mekkora volt a tüsző. 18-25mm- közt szoktak repedni. naponta másfél-2mm-t nőnek. Így belőheted, mikor kéne repedjen. Előtte kéne legyen pozi lh teszt, persze, csak, ha jó érzékenységűt használsz.
Egyébként felettem írták ezt a nem volt pozi lh tesztes terhességet :D Én is akkor lettem terhes mikor az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán megrepedt a tüsző... pont voltam vérvételen, ahol még határon belül, de alacsony volt a progim, a hőgörbém a szokásosnál laposabb volt, lh tesztem is bizonytalanul volt pozi... el is engedtem a hónapot, aztán 10.dpo-n meg pozit teszteltem :) Elengedtem ugyan a hónapot, de aznap nagyon furcsán voltam, iszonyatosan megszédültem ebéd után és onnantól egész nap émelyegtem mint aki másnapos, ezért csináltam egy tesztet.
Szóval próbálj lazítani, és nem aggódni rajta :) Legyetek együtt kétnaponta a termékeny héten, vagy, most, hogy mondta a doki, hamarosan repedhet, mindneképp legyetek együtt, ennél többet nem tudtok tenni, a többit a természet eldönti.
Mielőbbi siekrt nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!