Lehetek terhes csak még nem jelzi a teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja próbálkozunk, van már egy gyerekunk, emlékszem az érzésre anno amikor görcsöltem és el mentem vele orvoshoz hogy mi a gond de nem gond volt hanem baba. Nem volt tervben de örültünk neki természetesen, ugyanez a gorcsolo érzésem volt pár napja de a teszt negatív. Mensim még nem jött meg. Bár nem drága tesztet vettem csak a sima,, pálcásat'' de ha lenne baba ki kellene ennek is mutatnia nem? Persze több tesztet is próbáltam és negatív volt mind. Legutóbb 5 hetes terhesen tudtam meg hogy baba van. Most nyilván még nem lehetek 5 hetes hiszen 3-4 hete próbálkozunk, menzesz után kezdtünk neki így nyilván voltunk egyutt peteeres időszakában is. Esetleg próbálkozzak más teszttel?ma 17:39
1/5 anonim válasza:
Várj, ha nem jön meg az utolsó utan 30. Napra sem, akkor már mindegy lesz, milyen fajta teszttel nézed.
2/5 A kérdező kommentje:
Épp az imént volt egy kis vérzésem, egy foltnyi.. Menstruációt csak hétvégére várnám. Lehet mégis megjott?
ma 18:11
3/5 anonim válasza:
Na negatív a teszt, nem vagy terhes.... Ehhez nem kell a gyakori népe szerintem 🤷
4/5 anonim válasza:
Ha hétvégén lenne aktuális a mensid, akkor nagyon nincs még értelme tesztelni.
Akkor tesztelj ha már késik, így nem kínzod magadat sem ezzel a "lehet csak még nem mutatja" "ez csak száradási csík?" stb
5/5 anonim válasza:
Még korai volt tesztelni, de a foltnyi vérzés valószínűleg a menzesz előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!