Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes csak még nem...

Lehetek terhes csak még nem jelzi a teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja próbálkozunk, van már egy gyerekunk, emlékszem az érzésre anno amikor görcsöltem és el mentem vele orvoshoz hogy mi a gond de nem gond volt hanem baba. Nem volt tervben de örültünk neki természetesen, ugyanez a gorcsolo érzésem volt pár napja de a teszt negatív. Mensim még nem jött meg. Bár nem drága tesztet vettem csak a sima,, pálcásat'' de ha lenne baba ki kellene ennek is mutatnia nem? Persze több tesztet is próbáltam és negatív volt mind. Legutóbb 5 hetes terhesen tudtam meg hogy baba van. Most nyilván még nem lehetek 5 hetes hiszen 3-4 hete próbálkozunk, menzesz után kezdtünk neki így nyilván voltunk egyutt peteeres időszakában is. Esetleg próbálkozzak más teszttel?
dec. 17. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj, ha nem jön meg az utolsó utan 30. Napra sem, akkor már mindegy lesz, milyen fajta teszttel nézed.
dec. 17. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Épp az imént volt egy kis vérzésem, egy foltnyi.. Menstruációt csak hétvégére várnám. Lehet mégis megjott?
dec. 17. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Na negatív a teszt, nem vagy terhes.... Ehhez nem kell a gyakori népe szerintem 🤷
dec. 17. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha hétvégén lenne aktuális a mensid, akkor nagyon nincs még értelme tesztelni.

Akkor tesztelj ha már késik, így nem kínzod magadat sem ezzel a "lehet csak még nem mutatja" "ez csak száradási csík?" stb

dec. 17. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még korai volt tesztelni, de a foltnyi vérzés valószínűleg a menzesz előjele.
dec. 17. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél nagyon. Én péntekre nem várom de inkább csak vasárnap reggel tesztelek akkor már biztos az eredmény mondjuk én tudom az ovum napját. Ha tényleg foltnyi vérzés volt az lehet menzi lesz mert beágyazódáshoz soknak tűnik.Szerintem leghamarabb a nem vártad napján tesztelj.🤞🍀
dec. 18. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!