Ennyi idő után terhes? Mennyi a minimum nap, amíg aktus után jelzi a teszt? (bővebben)
Áhhh, még semmi sincs, még legalább 2-hét (ha valóban most volt peteérésed), mire bármit mutat a teszt. Egyébként aktus után kb két héttel kimutatja.
Amúgy nem ártana egyébként 1-2 hónapot várni a gyógyszer után, kis pihenés/tisztulás nem árt a szervezetednek. Az első hónapban még eleve nem biztos, hogy rendesen vissza fog állni a menstruáció, úgyhogy még ha ki is marad, akkor is lehet csak a felborult hormonháztartás miatt.
ahhh :) ha már ennyire babázhatnékod van, utánaolvashatnál :) ez olyan szép folyamat, nem árt tudni mi történik veled...
2 mensi között kb. félidőben van peteérés, csak ekkor lehet teherbe esni. (persze lehetnek kósza peteérések, de az elég ritka, mondjuk legyen évi 1x). ha peteéréskor minden klappol (erre állítólag 20% esély van, egy egészséges párnak), akkor elkezdődik a beágyazódás ami 10 nap. ezután kezd el termelődni a hcg hormon, ami okozza a tüneteket és amit a terhes teszt is ki tud mutatni. körülbelül 4-6 nap után már van annyi a szervezetedben, hogy érezhess valamit és a teszt + legyen.
tehát kizárt, hogy a hétvége miatt érzel bármit vagy a teszt kimutatná. akkor kell tesztelni amikor már késik a menstruáció, addig nincs értelme.
a tüneteidet meg valószínűleg beképzeled, van ilyen, ha ennyire szeretnél, de azért ez nem jó. meg persze a húsvét... lehet sokat zabáltál össze-vissza :D
én mikor abbahagytam a bogyót, kb 2-3 hónapig meg volt bolondulva a szervezetem, össze-vissza jött meg, fájt a hasam, random időpontokban, stb. 3 hónap után állt helyre nagyjából. plusz elég korai lenne még most hogy tünetek legyenek.
mindenesetre drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!