6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 12:58
1/11 anonim válasza:
Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelőzően +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
2/11 anonim válasza:
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornőm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de őneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstől.
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
2011. dec. 19. 13:11
4/11 anonim válasza:
Első vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
5/11 anonim válasza:
Pontos választ nem tudok írni,csak azt,hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
7/11 anonim válasza:
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következő héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :(
Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy később volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád.
Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt előtt 4 nappal halványan de mutatta.
8/11 anonim válasza:
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belső uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy később volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
9/11 anonim válasza:
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nődokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat,de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
2011. dec. 22. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!