Lehet megint terhes vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
4.5hónapja szültem és valamikor most a hónap közepén kéne megjönnie a 3. menszinek szülés óta. Az iddigiek nem nagyon fájtak, rendesen megvolt (iszonyat szokott fájni). 2hete csináltam tesztet negatív lett. Ma megint fogok 3at, mert nagyon parázok, előbb a fiammal szeretnék megküzdeni, most még egy másikkal nem tudnék (első baba). Szülés után a menszi egyből beáll vagy azért még akadozik ez a dolog? Mikor terhes lettem nem voltak nekem "terhes" tüneteim max annyi,hogy nagyon húllot a hajam,ami most is kb. 3-4hete. Ez a hajhullás lehet mástól is?2011. dec. 19. 07:34
1/14 anonim válasza:
Nekem 7 hónapra jött meg és egyből beállt,hajhullás:szoptatsz?Nekem szopi után még hónapokig hullott,msat állt le kb(16 hónapos a fiam)
2/14 A kérdező kommentje:
2hónapos kora óta nem szoptatok
2011. dec. 19. 07:47
3/14 anonim válasza:
A szülés utáni hormonváltozás okozhat pajzsmirigy túlműködést, aminek az egyik jellegzetes tünete a hajhullás. Ha nagyon hullik, menj el orvoshoz.
4/14 anonim válasza:
Nyugi, a menstruáció nem mindenkinek áll egyből vissza. Én sem szoptattam, csak 4 hós koráig, a hajam meg még 1 éves korában is hullott. Ezek nem feltétlen tünetek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem a hajhullás most nem a terhesség jele nálad, szülés után majd minden anyuka küzd ezzel, attól függetlenül, hogy szoptat vagy sem. Nekem is kb. 3 hónappal később kezdődött, pedig csak 3 hós koráig volt tejem.
A mensi se biztos, hogy olyan tökéletesen beállt már. Csinálj ma is egy tesztet, de elég naponta egy. Amúgy védekeztek?
6/14 A kérdező kommentje:
Volt fogamzásgátló tablettám,de azt csak addig szedhettem, amíg szoptatok és ujjabb időpontot januárra kaptam. Szoktunk védekezni, csak gumival nem igazán szeretem, nem élvezem... :S
Köszi az eddig válaszokat!
2011. dec. 19. 08:54
7/14 anonim válasza:
Szóval akkor most nem védekeztetek sehogy amíg fel nem ír másik féle tabit? Pl. gumi vagy ilyesmi? Mert ha ennyire nem akartok még tesót, akkor addig is kéne valamit használni.
8/14 anonim válasza:
Nyugodj meg, nekem mire a lányom 3-4 hónapos lett, csomókban kezdett hullani a hajam, azt hittem megkopaszodok. Ez a hormonális változás miatt van, a legtöbb anyukánál előfordul sajnos.
10/14 A kérdező kommentje:
Mindjárt csinálok, akkor irok megint:) még nem kell pisilnem:)
2011. dec. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!