Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet megint terhes vagyok?...

Lehet megint terhes vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
4.5hónapja szültem és valamikor most a hónap közepén kéne megjönnie a 3. menszinek szülés óta. Az iddigiek nem nagyon fájtak, rendesen megvolt (iszonyat szokott fájni). 2hete csináltam tesztet negatív lett. Ma megint fogok 3at, mert nagyon parázok, előbb a fiammal szeretnék megküzdeni, most még egy másikkal nem tudnék (első baba). Szülés után a menszi egyből beáll vagy azért még akadozik ez a dolog? Mikor terhes lettem nem voltak nekem "terhes" tüneteim max annyi,hogy nagyon húllot a hajam,ami most is kb. 3-4hete. Ez a hajhullás lehet mástól is?

2011. dec. 19. 07:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónapra jött meg és egyből beállt,hajhullás:szoptatsz?Nekem szopi után még hónapokig hullott,msat állt le kb(16 hónapos a fiam)
2011. dec. 19. 07:38
 2/14 A kérdező kommentje:
2hónapos kora óta nem szoptatok
2011. dec. 19. 07:47
 3/14 anonim ***** válasza:
A szülés utáni hormonváltozás okozhat pajzsmirigy túlműködést, aminek az egyik jellegzetes tünete a hajhullás. Ha nagyon hullik, menj el orvoshoz.
2011. dec. 19. 08:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, a menstruáció nem mindenkinek áll egyből vissza. Én sem szoptattam, csak 4 hós koráig, a hajam meg még 1 éves korában is hullott. Ezek nem feltétlen tünetek.
2011. dec. 19. 08:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a hajhullás most nem a terhesség jele nálad, szülés után majd minden anyuka küzd ezzel, attól függetlenül, hogy szoptat vagy sem. Nekem is kb. 3 hónappal később kezdődött, pedig csak 3 hós koráig volt tejem.

A mensi se biztos, hogy olyan tökéletesen beállt már. Csinálj ma is egy tesztet, de elég naponta egy. Amúgy védekeztek?

2011. dec. 19. 08:28
 6/14 A kérdező kommentje:

Volt fogamzásgátló tablettám,de azt csak addig szedhettem, amíg szoptatok és ujjabb időpontot januárra kaptam. Szoktunk védekezni, csak gumival nem igazán szeretem, nem élvezem... :S

Köszi az eddig válaszokat!

2011. dec. 19. 08:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Szóval akkor most nem védekeztetek sehogy amíg fel nem ír másik féle tabit? Pl. gumi vagy ilyesmi? Mert ha ennyire nem akartok még tesót, akkor addig is kéne valamit használni.
2011. dec. 19. 10:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nekem mire a lányom 3-4 hónapos lett, csomókban kezdett hullani a hajam, azt hittem megkopaszodok. Ez a hormonális változás miatt van, a legtöbb anyukánál előfordul sajnos.
2011. dec. 19. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Csináltál már tesztet?
2011. dec. 19. 13:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Mindjárt csinálok, akkor irok megint:) még nem kell pisilnem:)
2011. dec. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!