Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet megint terhes vagyok?...

Lehet megint terhes vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
4.5hónapja szültem és valamikor most a hónap közepén kéne megjönnie a 3. menszinek szülés óta. Az iddigiek nem nagyon fájtak, rendesen megvolt (iszonyat szokott fájni). 2hete csináltam tesztet negatív lett. Ma megint fogok 3at, mert nagyon parázok, előbb a fiammal szeretnék megküzdeni, most még egy másikkal nem tudnék (első baba). Szülés után a menszi egyből beáll vagy azért még akadozik ez a dolog? Mikor terhes lettem nem voltak nekem "terhes" tüneteim max annyi,hogy nagyon húllot a hajam,ami most is kb. 3-4hete. Ez a hajhullás lehet mástól is?

2011. dec. 19. 07:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
csináltam és pozitív lett. holnap csinálok még1et
2011. dec. 19. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hiszem, a sors úgy gondolta, meg tudsz "küzdeni" 2 babával is...Kitartás! Később a kis korkülönbség miatt sokkal könnyebb lesz neked, mint más anyukáknak.

Természetes szülésed volt az előző?

Azért gartulálok, az első sokk után remélem örülni fogsz neki:O (ha este pozitív lett, akkor sztem nem kérdéses, hogy baba van a dologban...)

2011. dec. 20. 08:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma reggel is csináltam tesztet, pozitív lett. Igen természetes szülésem volt:) Köszi az eddig kommenteket:)

Majd januárba megyek nőgyógyászhoz akkor megbeszélünk mindent.

2011. dec. 20. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok! És mit éreztél, amikor pozitív lett? Azért kérdezem, mert a kislányom most 4 hónapos, és nem is tudom hogy is reagálnék, ha a helyedben lennék :-)))
2011. dec. 20. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!