Hogy lehet eltitkolni, hogy terhes vagy, minimum a 12. hétig? (még nem 18 éves anyáról beszélve) Sok ilyenről hallottam és érdekel. Nem vagyok terhes!
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 14:25
1/17 anonim válasza:
Úgy, hogy nem szólsz senkinek, külsőleg úgysem látszik.
2/17 anonim válasza:
Gondolom, megfelelő ruházattal. Ez engem is érdekelne, mert én is el szeretném titkolni, amíg nem tudom, hogy minden rendben.
3/17 anonim válasza:
A 12. hétig még simán titkolható. Főleg így télen. Kicsit bővebb felsők, vastag kabát.
4/17 anonim válasza:
Ha nem hány az illető sokat, vagy nem eszik össze-vissza, akkor könnyen, mert akkor még a has nem látszik. Nem köti senki orrára hogy nem jött meg és terhes.
5/17 anonim válasza:
12 hétig, simán az még nem is látszik.
6/17 anonim válasza:
Második vagyok. Én nagyon vékony, lapos hasú vagyok. Azért érdekelne, mert nekem már a 10. héten látszott a pocimon, meg a mellem is nőtt. Marad a bővebb ruha.
7/17 A kérdező kommentje:
És úgy, hogy lehet, ha fogamzásgátlót szedett az illető és mellette lett terhes. A szüleinek nem szeretné elmondani. A bogyit meg a tampont eldugja vagy hogy?
2011. jan. 14. 14:40
8/17 anonim válasza:
És ezek szerint meg akarja tartani. És akkor a 12. hét után mi lesz? Akkor majd megmondja? Vagy utána is titkolja amíg lehet?
9/17 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés csak elméleti szintű.
Igen megtartaná a babát és 12. hét után úgyse vetetnék el a szülei sem.
2011. jan. 14. 14:45
10/17 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen. Ne mond nekem, hogy van olyan szülő aki mindennap ellenőrzi, hogy lánya bevette e a tablettát vagy felrakta e a tampont. Nem eldugni kell hanem kidobni. A ruhákra rátérve pedig ez csak akkor gond ha xses extra szűk nacikat és felsőket hordott. Nem is a poci látszik elsősorban, hanem a kényelmetlenség. Ha kisvárosban laksz megláthatnak a rendelőben, ugyanis nálunk külön van az uh vizsgáló, oda csak terhesek járnak. Vagy meglátnak a védőnőnél. Persze ha nagyvárosban laksz ennek kicsi az esélye. Bár én miskolci vagyok, nem kis város, mégis pont akkor jött az uh felé a szomszéd mikor ott voltam és ha rákérdeznek nem szabad tagadni. Bár nekem nem volt gond rég elmúltam 18, de könnyen le lehet bukni. Ugyanakkor könnyen lehet titkolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!