22hetesen érdemes már elmenni 4d-s uh-ra, vagy birjam ki még pár hétig? :-)
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 08:03
1/9 anonim válasza:
Én 22 hetesen voltam és nagyon jól sikerült. Azt szokták mondani, hogy ilyen korban jó menni, mert még nagyjából beleférnek a képbe.
2/9 anonim válasza:
Én is nagyon szeretnék már menni, de felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy ha elfogadom a tanácsát, akkor még várunk a 26-27. hétig, mert akkor tud tökéletes fotókat csinálni:)
24 hetes vagyok, nagyon be vagyok már zsongva, annyira szeretném látni már a pici fiam, de megfogadom a doktor úr tanácsát:) 27+4 hetes leszek, amikor megyünk. Remélem nem bánom meg, hogy ennyit vártunk:)
Sok Boldog Babavárást!:)
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
22 hetesen voltam nagyon jó lett a kép,de sok függ a babától mennyit is akar megmutatni magából.Képet nem tudom,hogy kell feltenni ide
5/9 anonim válasza:
Én is alig bírom kivárni. 25 hetesen megyek jövőhéten, előtte nem akartam. Azt mondják ilyenkor már tényleg nagyon jó, már talán kicsit kerekebb is a pofikája.
6/9 anonim válasza:
Mennyibe kerül ez a 4D vizsgálat. Én is gondolkodom rajta. 17 hetes kismami.
7/9 anonim válasza:
Az első fiammal 23hetesen voltam,most pedig a 28.héten és elég sok különbség van a kettő között.A mostani már sokkal szebb,jobban ki van fejlődve a baba,tisztán látni a formás kis arcát,ezért én azt ajánlom várj még pár hetet.
8/9 anonim válasza:
az árak változóak Vácon 10 ezer volt 25 perc DVD 2 kép orvosi vélemény.Pestre megyek most 9 ezer csak a 25 perc DVD 11ezer 25 perc DVD CD képekkel és orvosi vélemény.
Pesten egészség pénztártól vissza lehet igényelni a pénzt.
9/9 anonim válasza:
Köszi a segitséget! Kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!