Ez a terhességi teszt azt jelzi, hogy terhes a párom? Vagy csak szórakozik velem?
2021. jún. 18. 20:53
1/25 anonim válasza:
Hát ha ez terhességi teszt akkor gratulálok, határozottan pozitív.
2/25 anonim válasza:
Ez eléggé pozitív. A párod terhes.
3/25 anonim válasza:
Ez egy elég határozott pozitív teszt.
Igen. Terhes.
4/25 A kérdező kommentje:
Neeee :(
És ha Ő nem akar vetetni, mit tudok tenni? Komolyan semmit?
2021. jún. 18. 20:56
5/25 anonim válasza:
Ez egy teljesen egyértelmű pozitív terhességi teszt.
6/25 anonim válasza:
Nem kényszerítheted abortuszra, max megpróbálhatod rábeszélni. De ha nem akarja akkor nem fogja elvetetni.
A gyerekkel nem muszáj tartanod a kapcsolatot, de a gyerektartást köteles leszel fizetni.
7/25 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Tudod ha nem védekezel az asszony teherbeesik..
Üljetek le átbeszélni.
8/25 anonim válasza:
#4 Tudod ha nem húzol gumit, akkor bizony terhes lehet a szexpartnered. Most azt teheted, hogy vállalod a felelősséget, és szépen felnevelitek közösen a gyereket, akit közösen csináltatok.
9/25 A kérdező kommentje:
Egyébként Ő maradt rajtam erőszakosan, én mondtam h szálljon le. Mindegy, ez volt a célja amúgy..
Teljesen kétségbe vagyok esve.
Fiatalok vagyunk és marhára nem fér bele egy gyerek..
Ő 20éves..
2021. jún. 18. 21:01
10/25 anonim válasza:
Hm.. És gondolom a gumit meg szintén ő nem adta rád..
A gumi occóbb mint egy abortusz vagy egy gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!