Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan alakul a progeszteron...

Hogyan alakul a progeszteron szint ovuláció után?

Figyelt kérdés
6 nappal voltam ovu után vérvételen ahol néztek progeszteron szintet is ami 22,6 volt akkor.
tegnap 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos az a 6 nap?

Ovuteszteltél vagy hőmérő?

Ha tényleg 6 nappal utána volt akkor ici-picit kevés. Volt ovu, de nem "jó minőségű". Én is ezzel szenvedtem...

tegnap 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Biztos a 6 nap ovutesztet használtam. Úgy olvastam h ha 15 felett van az érték akkor jónak számít de mindig elbizonytalanodok.

Neked mi segített?

tegnap 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs esetleg referencia érték feltüntetve a leleteden?

Megnéztem az enyémet, ott ez volt a határérték luteális fázisra:

13 - 35 mg/ml

Másik intézményben, ugyanez a vizsgálat, kicsit más mértékegységű referencia:

10,6 - 81 nmol/L

tegnap 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
*13-35 ng/ml
tegnap 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Az pozitív ovu teszt után 6 nappal voltál? Mert az csak ovu után 4 vagy 5 napot jelent. Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van ovuláció.

A papíron lévő határérték nem jelent semmit, az nem a teherbe esni kívánó nőkre vonatkozik, hanem csak általánosságban mi.

Nekem 15-29 nmol/l között szokott lenni, évek alatt rengetegszer mérték, sose volt magasabb. Aztán kiműtöttek egy csoki cisztát a petefészkemből és utána terhes lettem rögtön. Nyilván akkor már nem tudtam progeszteront nézetni, hogy jobb lett-e, de gondolom igen.

tegnap 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!