Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mit tapasztalt beágyazódásnál?

Ki mit tapasztalt beágyazódásnál?

Figyelt kérdés

Érdeklődni szeretnék, hogy aki érezte a beágyazódást mit tapasztalt?

Egy két napja fájt a derekam mint ha megjönne ezért biztonság kedvéért tettem be tampont, de még majdnem egy hét mire lenne a nem várt és a tegnapi nap volt egy minimális barnázásom és azóta semmi.

Nem élem bele magam viszont ilyet még nem tapasztaltam.

ma 05:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Január elején dpo10en (32 napos ciklussal) éreztem hogy valami más, a mellem picit feszült de volt még 6 napom a nem vártig.. érzékeny teszt már 2 csíkos volt :) ha jól számolom 5+6 vagyok jelenleg :)

ma 06:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem semmit. Azért teszteltem mert 9.dpotól (az ovut mindig naptárba és tünetek alapján érzem-vagyis azt hittem) mindig tesztelek. Ellőttem a 9.dpos tesztem és olyan erős lett hogy szinte tuti hogy nem 9.dpon voltam. Még nem voltam orvosnál de kíváncsi leszek, hogy ő mit számol. (Ha megmarad addig)
ma 06:52
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Ha még két hét mire megjön neked, akkor még most van kb az ovulációd!

A beágyazódás csak ezután történik, és 2-3 nappal az következő menstruáció időpontja előtt fejeződik be!

Szóval azt biztos nem tapasztalhatod. Előbb tedd rendbe fejben a történések sorrendjét.

ma 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as. Nem jól értelmezted. Majdnem egy hét van még menstruációig. Tehát épp jó lenne az időzítés a beágyazódáshoz.

És ráadásul ilyen modortalanul írtál, pedig a te szövegértéseddel volt gond. 😄😄

Kérdező. Én is kis barna pecsételést tapasztaltam (de ez egyébként ritka). Azt hittem, hogy csak meg fog jönni, de mégsem jött. Rá néhány napra elkezdett feszülni a mellem. Akkor csináltam tesztet.

Az előző terhességemnél nem volt pecsételés, hanem derék fájás, és hamarabb jött a mellfeszülés, mint most.

ma 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg valaki tapasztalt olyat hogy nagyon nagyon bő fehéres de inkább színtelen folyása van? :) Nekem 1 hét van még mensiig de talán 2 napja kezdődött ez.
ma 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös, én tapasztaltam ilyesmit, de nem tudom, hogy alapjáraton is ilyen-e a ciklusom 2. felében, és csak azért tűnt fel, mert figyeltem magam, vagy a beágyazódás miatt volt-e.
ma 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
6os végül baba lett belőle ? Én nem figyeltem magam eddig csak nagyon kellemetlen érzés és nekem nem szokott ilyen lenni nagyon sok :(
ma 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!