Saját tapasztalatok érdekelnének. Van olyan köztetek, aki a fogantatás utáni két hétben/menstruáció késéséig semmit nem érzett, tapasztalt (beágyazódási vérzés, szűrő érzés, fáradtság, stb.), mégis sikerült a baba?
Azt se vettem eszre, hogy kesett 1 hete, mert akkor epp a 8 oras munkam mellett meg lakast is ujitottunk a ferjemmel, nem figyeltem a ciklusomra.
Es pont akkor sikerult 😅
Igen, én speciel semmit sem éreztem.
Viszont pár nappal később (olyan 8 napos mensi késés után) erős hasi görcseim lettek. Azóta is előjönnek, semmi más egyéb tünetet nem érzékeltem.
Én voltam az az ember, aki biztosra vette, hogy pozitív teszt előtt majd a hányingertől kezdve a hasszúrkáláson át a mellfájásig mindent érezni fogok.. Na, hát az égvilágon semmi nem történt 😃 Egy az egyben ugyanúgy éreztem magam, mint nem terhesen.
Annyi történt, hogy rájöttem, hogy van az a bizonyos "megérzés" ,de az sem úgy, ahogy gondoltam ezelőtt. Az ilyen sztorik láttán mindig valami misztikus csodának gondoltam, hogy majd felkelek és megérzem, hogy terhes vagyok, de nem! Hanem pl.aranyos kis képek láttán elérzékenyültem, úgy éreztem, hogy mindenkire vigyázni akarok,egyszerűen ilyen mélyről jövő anyai ösztönt éreztem. Akkor jöttem rá, hogy ez az az érzés, amikor tudod, hogy összejött, nem pedig valami spirituális megérzés 😃
Elsőnél csak pms tüneteim voltak, mellfeszules, apró hasgorcsok, biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, végül csak 1 hétre rá teszteltem.
A másodiknál semmi tünet nem volt kB a 6.hetig.
Persze, hogy van. Mindenki, aki nem figyelgeti magát kényszeresen. A szúró érzés a progreszterontól van, ami terhesség nélkül is termelődik. Tehát, ha figyeled érzed, ha nem, nem. De nem azt mutatja, hogy terhes vagy-e.
Fáradtság?😂 A 80 éves nagyanyám is fáradt, mégse terhes. Kb.1000 oka lehet és az emberek 99%-ra igaz.
Amúgy "beágyazódási vérzésem" 3-ból 1x volt, amiből nem lett terhesség, mert kudarcba fulladt a beágyazódás. Még+ tesztem se volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!