Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Saját tapasztalatok érdekelnén...

Saját tapasztalatok érdekelnének. Van olyan köztetek, aki a fogantatás utáni két hétben/menstruáció késéséig semmit nem érzett, tapasztalt (beágyazódási vérzés, szűrő érzés, fáradtság, stb.), mégis sikerült a baba?

Figyelt kérdés

2024. máj. 6. 16:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt se vettem eszre, hogy kesett 1 hete, mert akkor epp a 8 oras munkam mellett meg lakast is ujitottunk a ferjemmel, nem figyeltem a ciklusomra.

Es pont akkor sikerult 😅

2024. máj. 6. 16:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én az első és a harmadik babánál. :)
2024. máj. 6. 16:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én speciel semmit sem éreztem.

Viszont pár nappal később (olyan 8 napos mensi késés után) erős hasi görcseim lettek. Azóta is előjönnek, semmi más egyéb tünetet nem érzékeltem.

2024. máj. 6. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az az ember, aki biztosra vette, hogy pozitív teszt előtt majd a hányingertől kezdve a hasszúrkáláson át a mellfájásig mindent érezni fogok.. Na, hát az égvilágon semmi nem történt 😃 Egy az egyben ugyanúgy éreztem magam, mint nem terhesen.

Annyi történt, hogy rájöttem, hogy van az a bizonyos "megérzés" ,de az sem úgy, ahogy gondoltam ezelőtt. Az ilyen sztorik láttán mindig valami misztikus csodának gondoltam, hogy majd felkelek és megérzem, hogy terhes vagyok, de nem! Hanem pl.aranyos kis képek láttán elérzékenyültem, úgy éreztem, hogy mindenkire vigyázni akarok,egyszerűen ilyen mélyről jövő anyai ösztönt éreztem. Akkor jöttem rá, hogy ez az az érzés, amikor tudod, hogy összejött, nem pedig valami spirituális megérzés 😃

2024. máj. 6. 16:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél csak pms tüneteim voltak, mellfeszules, apró hasgorcsok, biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, végül csak 1 hétre rá teszteltem.

A másodiknál semmi tünet nem volt kB a 6.hetig.

2024. máj. 6. 17:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik babával sem éreztem semmit, még a pozitív teszt után sem
2024. máj. 6. 17:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten azt gondoltam, hogy most biztos nem sikerült, mert semmilyen tünetem nem volt. Bár azt vehetjük tünetnek, hogy a szokásos pms tünetek sem.
2024. máj. 6. 17:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van. Mindenki, aki nem figyelgeti magát kényszeresen. A szúró érzés a progreszterontól van, ami terhesség nélkül is termelődik. Tehát, ha figyeled érzed, ha nem, nem. De nem azt mutatja, hogy terhes vagy-e.

Fáradtság?😂 A 80 éves nagyanyám is fáradt, mégse terhes. Kb.1000 oka lehet és az emberek 99%-ra igaz.

Amúgy "beágyazódási vérzésem" 3-ból 1x volt, amiből nem lett terhesség, mert kudarcba fulladt a beágyazódás. Még+ tesztem se volt.

2024. máj. 6. 18:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én állandóan éreztem mindent.Hányingert, mellfeszülést, szurkálást ,szédülést.Csak akkor nem amikor valóban terhes voltam😄Most a 7. Héten vannak tüneteim, eddig semmi nem volt.
2024. máj. 6. 18:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) nálam is ez volt előző hónapban, volt szúró érzés, rózsaszín vérzés a beágyazódás napján, majd teszteltem két halvány pozitívat, végül késéssel, de megjött. Ebben a hónapban most egyelőre semmit nem érzek, de ezek szerint ez nem jelent rosszat :)
2024. máj. 6. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!