Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki itta a cickafarkot, hogy...

Aki itta a cickafarkot, hogy segítse a teherbeesést és megtartást mindig ovu tesztelt? Mi van ha több nap is pozitív a teszt? Akkor meddig ihatom cickafarkot? Olyan nehéz belőni a pontos napot, félek bekavar a tea ha nem pontos az ovu.

Figyelt kérdés
ma 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Én plaázsfű cickafark kombót toltam, hazavágta a ciklusom. Ha nem jön a baba inkább dokihoz menj, ne otthon próbálkozz, mert csak az idő telik. Mi ejráérünk tempóban 5 évet vártunk az első sikerre ami rosszul végződött, aztán végre eémentünk vizsgálatokra és másfél év múlva sikerrel is jártunk.. ennyi idő kellett a javulásra, aztán csak pajzsmirigy gond volt meg IR. Bocsánat én mindenkinek leírom, hogy az otthoni gyógynövények sokszor inkább ártanak, mint használnak, ha nem doki javaslatára fogyasztja az ember... ezzel is elodázva azt amit inkább mihamarabb szeretnénk.
ma 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!