Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jártatok hasonló cipőben?

Jártatok hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Lehet olyan hogy negatív teszt és mégis fennáll a terhesség?

4 napja késik és a teszt negatív, néha reggelente hányingerem van

#teherbeesés #babavárás #kimaradó menstruáció #Sure check #Pozitív teszt nincsen #Cb negatív
jan. 15. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Létezni létezik, de mint a fehér holló. 99% hogy nem terhesség miatt késik a menstruációd.
jan. 15. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak ez reggeli hányinger
jan. 15. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Igen ha később volt ovulációd.

Nem mindenkinek termelődik ugyanúgy a hcg. Én pl. Menzi előtt 3-4 nappal már tüneteket produkáltam mindhárom terhességemnél és a nem várt napján pedig csak halvány tesztjeim voltak.

jan. 15. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhesség okoz tünetet akkor már mutatja a teszt. Ha negatív a teszt, akkor nem terhesség miatt vagy rosszul.

Nekem ahogy tünetem volt, szédültem, émelyegtem, aznap délután pozi lett a 10-es teszt is...4 nappal nem várt előtt. Ugyan nagyon halványan, de mutatta.

Nagyon sokat kellett késsen az ovud ahoz, hogy még legyen remény. Ha még negatív a testted, akkor kevesebb, mint 14 napja volt, ha volt ovud. Azért ehhez még csillagoknak is úgy kell állnia, hogy pont most legyen egy hosszú ciklusod és még teherbe is ess.

Akkor reménykedhetsz, ha nem követted az ovud, de így is nagyon kicsi az esély.

Amíg nem jön meg 2 naponta tesztelj nyugodtan, hátha.

jan. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!