Valóban akarhatom azt a babát? Vagy csak megijedtem? Jártatok már hasonló cipőben?
9 hónapos a fiam.Szóba került a második gyermek.
Szülés után rákszűrés eredménye:P3->kúra->újabb rákszűrés->szintén P3->HPV tipizálás.Jelenleg várunk az eredményre,és hogy kell-e műteni.
Nagyon nagyon félek,és egyre jobban szeretnék újra terhes lenni.Tartok tőle,hogy a férjem nem szeretne még egy gyereket.Lehet,hogy én sem,csak megijedtem,hogy ha műtenek,utána még csak lehetőségünk sem lesz rá.......
Ilyenkor mi van???Már én sem tudom mit akarok :(
Ne izgulj, ha műtétre kerül a sor, (de ez egyáltalán nem biztos), utána a következő szűrésen majd P2-es leszel, ami tökéletes. Ettől még lehet babátok. :) (Barátnőméknél is így volt). Ráadásul nekik még nem is volt egy gyerekük sem.
Mennyi idősek vagytok? Gondolom fiatalok még :) Beszéljetek róla a dokival is, meg a pároddal is még egyszer. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Köszönöm
24/37
Előfordulhat,hogy az rémisztett meg hogy a lehetséges műtét miatt majd nem én dönthetem el,hogy akarok-e még gyereket...
hanem a sors
Nem lesz baj.Engem is sorozatos P3-mal és magas rizikójú hpv eredménnyel műtöttek.
Az orvos azt mondta, hogy ez semmiben nem befolyásolja egy gyerek kihordását.No para
Én p3 hárommal vállaltam be a kisfiamat, de nekem első baba. Ha a második lett volna tervben elgondolkodtam volna, de szerintem bevállaltam volna.
Egyébként műtét után nehezebb teherbe esni, nekem a doki mondta mikor kiderült nálam a dolog.
A cickafarkfű teáról még nem hallottam,hogy jót tenne,köszönöm a tippet!
A műtétről írnál valamit?Altatásban csinálták?Fájt utána sokáig?Meddig nem kelhettél fel?Minden érdekel.Köszönöm
Itt 18:49. Nekem speciel helyi érzéstelenítéssel csinálták,nagyon féltem,mert azt hittem,altatni fognak.
Nekem kb 5-6 percig tartott az egész és tényleg nem éreztem semmit.
Az befekvéstől számított 5. nap engedtek haza délelőtt.
Idő közben kiderült,hogy a hpv tipizálás eredményétől függetlenül megműtenek :(
Nagyon félek!Mindentől.Altatástól,műtétet követő esetleges fájdalomtól,egyáltalán magától a műtéttől,a hpv eredménytől,hogy mit fog hinni a kisfiam,miért nem én ugrálok hozzá,hanem az apja....
Azt mondta a doki egyébként,hogy reggel befexem,délelőtt megműtenek,és ha jól ébredek az altatásból,akkor este hat körül jöhetek is haza,viszont itthon egy hét szigorú fekvés!
A második gyerkőcről le is tettem,akármilyen csekély is a kockázat :(
Ha valami eszedbe jut még,várom!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!