Mitől lehetett ez? Iszonyúan megijedtem. Valakinek volt hasonló?
a hormonok okozhatják.
én nem voltam még terhes,nekem a fogamzásgátló okozott ilyen tüneteket azt mondta az orvosom.
vérképed milyen?
Szia
Nekem is előfordult ilyen egyébként is nah,de terhesen rosszabb volt az egész :S Igaz már feltudok rá készülni mert úgy kezdődik,hogy nagyon melegem lesz majd teljes sötétség zúg a fülem és az erőm is elmegy aztán hirtelen minden okés lesz csak egy kicsit elkezdek fázni. Van mikor pár másodperc de van mikor sokkal több,ilyenkor ne sétálgass semerre,mert nem lenen jó ha elesnél,ha olyan helyen vagy egyből üljél le vagy guggoljál a lényeg,hogy közel legyél a földhöz.Nekem is ilyen vérnyomásaim voltak csak picit alacsonyabb,mikor panaszkodtam a dokinak azt mondta,hogy a reggelt legalább fél liter innivalóval kezdjem.
Szia!
Ez már velem is előfordult, most a terhesség alatt, de amugy is már párszor.Szerinem ilyenkor leesik a vércukrod.Legalább is nekem attól van.Elkezd zúgni a fülem, elmegy a látásom, melegem lesz, távolinak hallom a hangokat, és akkor jön a hányás, vagy az ájulás.
Próbálj kicsit jobban odafigyelni a folyadékbevitelre, és sose legyen üres a pocid.
21 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!