Tegnap este nagyon megijedtem. Székelés után sok vér volt a wcben. Eddig még sosem fordult elő velem ilyen. 19 hetes vagyok. 1-2 csepp volt néha a papíron, na de ennyi?! A védőnő szerint visszér lehet.Történt valakivel már hasonló?
én kérdeztem van e aranyered...
nálam akkor fordult ilyen elő amikor szorulásom volt, és csak nagy erőlködések árán tudtam nagyvécézni.
Szia!
Mindenképp beszélj a dokiddal,és ha ő vizsgálat után nem talál nőgyógyászati dolgot,akkor érsebészetre menj.
Az aranyérnek több fajtája van.Akad köztük olyan is,amit külsőleg nem érzel,ez az úgynevezett belső aranyér.
Az is lehet hogy ha volt egy kis székrekedésed,akkor a végbélnél megpattant egy hajszálér.De egy régebbi székrekedéskor lehetett olyan,hogy a végbélnél megsérült a bélfal,és mivel az állandó nedves rész,nem tudott rendesen begyógyulni,így egy esetleges nehezebb székeléskor újra megrepedt.Mindenképp konzultálj orvossal,mert ha végbéldologról van szó,azt még az elején érdemes kezelni,nehogy esetlegesen a gyulladás tovább vagy feljebb húzódjon.
Remélem tudtam vmit segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!