Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este nagyon megijedtem....

Tegnap este nagyon megijedtem. Székelés után sok vér volt a wcben. Eddig még sosem fordult elő velem ilyen. 19 hetes vagyok. 1-2 csepp volt néha a papíron, na de ennyi?! A védőnő szerint visszér lehet.Történt valakivel már hasonló?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs székrekedésem,de a kisfiamnak anno volt,és nála végbélrepedés okozott vérzést :( akkor elég alaposan utánanéztem a dolgoknak,és ezért vagyok ennyire tájékozott ezen a téren.

A lelki okokról inkább nem beszélnék,mert azt nem sokan fogadják el,pedig minden betegség hátterében ez áll.

Remélem nem untattalak nagyon.

Boldog és felhőtlen babavárást :))

2008. dec. 9. 09:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem untanttál! Köszönöm a választ. Remélem, hogy csak egy kis repedés áll a háttérben. :-)
2008. dec. 9. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is remélem,de ha még 1x előfordul,mindenképp doki!!!!!!!

Szép napot :))

2008. dec. 9. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is kismama vagyok,napi 2 Maltofert szedek és nekem nincsen szorulásom.Tanácsom,igyál sok vizet,100%-os leveket,egyél minden nap natúr joghurtot,sok gyümölcsöt,zöldséget.Én csak teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat eszek,de ezt nem mindenki szereti,ez is sokat segít.
2008. dec. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!