33hetes és 3napos vagyok. Jó elébb úgy megijedtem. Voltam pisilni és valami barnás nyálkás valami távozott, nagyon kicsi. Remélem nincs baj. Mással nem volt hasonló dolog?
Figyelt kérdés
párommal tegnap voltam együtt,lehet ennek köze hozzá? Nagyon gyengédek vagyunk egymáshoz.2009. febr. 13. 11:58
1/2 anonim válasza:
Szia nem kell egyből rosszra gondolni, a szervezeted készül a szülésre. Nem vagyunk egyformák. Ha többször előfordul, akkor dokival nézesd meg magad, d ha mozog a babád, és nincsenek fájdalmaid, akkor nincs gond.
2 gyerekes.
2/2 anonim válasza:
Igen,lehet.Ilyenkor már szép lassan elkezd felpuhulni a méhszáj,és abból eredhet barnázás,rózsaszínes-pirosas váladékozás.Kérdezd meg a dokidat,h mehet-e a szex.Van akit eltiltanak,mert elkezdhet nyílni a méhszáj.2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!