Mitől van az, hogy néha olyan nyilalásokat érzek a méhszájamnál? Nem mondhatnám görcsnek. Valakivel volt hasonló? Pedig hát pihenek és nem erőltettem meg magam. Kicsit megijedtem.30 hetes vagyok most.
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 13:01
1/2 anonim válasza:
szerintem normális,szedsz magnéziumot?mert az jó ilyenekre.De ha rosszabbodna mondd meg az orvosodnak.Jó babavárást
2/2 Andika82 válasza:
Szia!
Mi 32 hetesek vagyunk, és én is érzek hasonlót. Szombaton kezdődött, vártam, hogy elmúljon, aztán hétfőn csak el kellett mennem a dokihoz. Én nagyon megnyugodtam, mert attól tartottam, hogy esetleg nyílik a méhszáj. Azt mondta a doki, hogy semmi gáz, de sok sok pihenés, fekvés, mert legalább még 4 hetet ki kell bírnunk. Szerintem te is menj el orvoshoz, hogy megnyugodj, és tényleg pihenj sokat, már nincs sok hátra, ezt ki kell bírnunk a picinkért. Boldog babavárást, és pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!