Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehetett ez? Iszonyúan...

Mitől lehetett ez? Iszonyúan megijedtem. Valakinek volt hasonló?

Figyelt kérdés
Ma reggel éppen szendvicset csináltam,és olyan rosszul lettem hogy azt hittem ott ájulok el...Multkor már írtam,ugyanez volt,csak most kicsit másképp.Hirtelen elsötétült minden,gyorsan leültem,de nem lett jobb,eddig multkor ugyanez volt,csak most annyi különbséggel,hogy most nem mult el hogy leültem,zúgott mind a ét fülem,szóval se nem láttam,se nem hallottam,így csukott szemmel elindultam be a szobába hogy lefekszek,2 lépést mentem,és elkezdtem öklendezni,épphogy beértem a wc-re,és "hánytam".De nem is olyan hányás volt(bocsánat hogy részletezem,csak hátha így érthetőbb),csak ami egy öklendezés során feljön,(mintha 2-őt "köptem"volna kb)szóval semmi kaja,csak szintelen,és marta a torkom kicsit.Párperc mulva minden rendbe volt,mintha mi sem történt volna...de nagyon megijedtem,3hete volt ugyanez,csak "hányás"nélkül,és most később is mult el azért,és nemtudom mitől...legutóbb a vérnyomásom 110/50volt,előtte 110/70 2szer is,azt mondták ezek jók..szóval nemtudom mitől lehet ez...de félek nagyon,pláne hogy már 2szer is volt egy hónapon belül...Valakinek valami ötlet hogy mitől lehet?1hét mulva megyek legközelebb orvoshoz csak.(18hetes kismama)
2010. márc. 16. 20:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem,mert még éppen készítettem a szendvicset,szóval akkor készültem enni csak:S.Multkor pedig délután volt ugyanez,nem reggel.Köszönöm azért nektek,akkor nem megyek orvoshoz,megvárom mikor menni kell,remélem nem lesz semmi baj.23-án kell mennem külön a védőnőmhöz is,úgyhogy hozzá hamarabb eljutok,megemlítem neki is,hátha mondd valami "okosat"...(mert nem ő van a terhesgondozáson)
2010. márc. 16. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen biztos vagyok benne, hogy vérnyomás probléma. Nekem is volt ilyen. Alapból alacsony a vérnyomásom, de mióta babát várok, néha kritikus a helyzet. Karácsonykor pl. mértünk 77/49-es vérnyomást (!). Azt mondta a doki, hogy még jó, hogy talpon maradtam.

A legjobb recept erre: sok-sok folyadék és vas. Amikor elmentünk az ügyeletre emiatt, azt mondta a doki, hogy ha hazaértem, igyak egy kávét, majd rögtön utána egy pohár sört. Véradás után is sört itatnak, nem véletlenül. Annyi alkohol pedig nem árt a babának. Mondom, nekem a doki majdnemhogy előírta. :-)

Vigyázz magadra!

22 heteske.

2010. márc. 17. 13:03
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Majd rákérdezek ha megyek legközelebb,de a sör az jó,nem lesz vele gondom mert imádom:)Bár alkohol menteset szoktam mióta terhes vagyok,de ritkán azért alkoholosat is megiszok 1pohárral.
2010. márc. 17. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!