Borzalmasan élem meg a terhességet. Jártatok hasonló cipőben?
Jelen!!!
33 hetes vagyok, de már csak a végét várom...
Folyamatosan voltak problémáim és komplikációim. Én is kimerült és nyűgös vagyok :D Totál nem így képzeltem el. Tudtam, hogy nem egyszerű élethelyzet, de a környezetemben inkább problémamentes terhességek voltak eddig, így erre nem teljesen számítottam.
A babát persze már most imádom, alig várom, hogy itt legyen <3 de maga a terhesség nekem tényleg teeerhes állapot.
Szia! Megnyugtató választ nem igazán tudok adni, mindenki máshogy éli meg a terhességét. Azt nem írtad, melyik terminusban vagy.
Saját tapasztalataimat tudom csak veled megosztani: Terveztük a babát, de mikor pozitívat teszteltem, a férjem nagyon örült, én kétségbe estem. Majd egyenesen rettegtem az egésztől, utólag belegondolva kvázi meggyászoltam a gyerkőc előtti "felelősségmentes" életünket. 14. hétig hánytam, a víz sem akart megmaradni bennem, refluxom lett, aludni egyhuzamban több mint 2 órát utoljára terhesség előtt tudtam. De érdekes dolog ez, mert így visszagondolva ezek már lényegtelen dolognak tűnnek nekem.
Apró dolgokon hamar be tudok gőzölni, sőt olyan is volt, amikor zokogásban törtem ki csak azért, mert a férjemmel egy piti dolog miatt összepattantunk.
Most visszatért a reflux és a hiszti is, új dologként a vizesedés is előjött. Viszont versenyben, fej-fej mellett várjuk a férjemmel a lányunkat.
Elmúlik, ne aggódj. Fontos az, hogy megértő legyen veled a férjed, át fogtok lendülni ezen.
És nem, nem vagy gyenge! Nem véletlenül "más állapot".
Biztos említették neked a terhesgondozóban is és a védőnőd is a vitaminokat. Azokat nem árt szedni, van köztük olyan, ami az idegrendszeredre is jótékony hatással van.
Bízom benne, hogy átlendülsz ezen az időszakon és magatokra tudsz majd hangolódni.
34 hkm
Ui.: amiket most leírtam, a terhességem elején ha hallom, el sem hittem volna, sőt....
Írhattam volna ezt akár én is.
2 hónapig az ágyat nyomtam fenyegető vetélés miatt, illetve plusz a folyamatos hányinger, hányás, nem evés, gyengeség stb miatt.
Férjemmel minden második nap összevesztünk, meg bőgtem stb.
Akkor lett jobb, mikor vége lett kb a 17. hét környékén a rosszulléteknek.
Utána mondjuk jött a vakarózás egy hónapig kb, allergia...
Most meg az ízületeim fájnak, reggelente nem tudom hajlítani az ujjaimat, a vizesedés miatt, meg gyomorsavam van, már a járás is nehézkes.
32 hetes
Pontosan ezzel jár a terhesség.
Csak a reklámokban tolják az áldott állapot, meg csodalét bullshitet, holott az egész egy rhadt nagy szívás.
Persze ezekkel az ember általában tisztában van, és ennek tükrében dönti el, hogy akarja-e a terhességgel járó kismillió szrságot.
Én nem akarom, úgyhogy nem is szülök.
Tuti le leszek szavazva😁
Mindenki maga vállalja ezt az állapotot!
Szerintem bármennyire is szar próbáld meg élvezni. Mindig csak abba gondolj bele ,hogy rengeteg nőnek nem lehet gyereke,vagy éppen elvetél.....
Ők bármit megadnának egy vészes hányásért is csak ,hogy egészséges babájuk lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!