Borzalmasan élem meg a terhességet. Jártatok hasonló cipőben?
Nekem csak a végefelé volt gyomorsavam, de az iszonyat volt. A Gaviscon volt a megmentőm... Aztán kis naiv voltam, mert azt hittem szülés után valahogy minden a helyére kerül. 🤣 De a gyomorsavam még hónapokig kínzott. A többiről ne is beszéljünk.
Ja és én is megemelt fejjel aludtam.. plusz megemelt lábbal, ugyanis az meg úgy dagadt, mint egy elefántnak.
26-os vagyok.
A progeszteron csökkentés olyannyira segített, hogy pont az történt amire vágytam: pörgős, fitt kismama vagyok :)
Nem mondom, hogy estére nem fáradok el picit, de mind az emésztésem, gyomrom, mind a fáradtság és a depresszív hangulatom ezerszer jobb. Növekszik a poci és néha egy kis húzódáson és cici érzékenységen kívül semmi kellemetlenség. Hízni még egy dekát sem híztam, nem vizesedem ebben a melegben sem, szóval nagyon jól érzem magam. Pont így képzeltem el a második trimesztert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!