Borzalmasan élem meg a terhességet. Jártatok hasonló cipőben?
Ja, hogy nem lehet róla már beszélni sem meg megbeszélni, mert "minek ment oda".
Ja és nem, ezekről valahogy mindenki elfelejt beszélni, sőt ismeretségi körömben senkinek semmi baja nem volt. Nyilván akkor is vállalom, de akinek nem tetszik, ne olvassa el.
Nem futok senki után, hogy márpedig hallgasson meg. Nem kötelező olvasni sem ilyen jellegű beszámolókat.
Te jöttél egy ilyen jellegű kérdés alá, ahol a kérdező " Jártatok hasonló cipőben?" kérdésére válaszoltunk.
De jött az okoskodás.
Te írtál ide feleslegesen, mert senkit nem érdekel a jellemtelen kioktatás.
Nekem az elején volt hanyinger, néhányszor hanytam, aztán 3 hónaptól szuper volt minden. Van ilyen is, nem kell azt hinni, hogy aki elvezte és nem volt semmi gáz kozben, sőt, az hazudik.
Szerintem ha ilyen rossz a helyzet kérj orvostól tanacsot, vitamint, ilyesmit.
A ferjedtol nem várható el, higy türelmes legyen mert ezt nem lehet kibirni.
Mindenki elmehet a pitsaba, aki azt írja, hogy élvezze, meg a babaert teszi, meg fejben dől el, nem is akarja igazán.
Egyébként meg kitartást, kedves kérdező! Sajnos a terhesség (teher) sokszor ilyen, csak szinte szégyen a negatív oldaláról beszélni.
Mutasson már valaki csak egy embert is, akin segített az valaha, hogy lehetne rosszabb is, meg másnak lehet még rosszabb...
Mikor egész nap hányingered van, 20 percenként hánysz, kihányod a vitaminokat is, és már remegsz az éhségtől, mert semmi nincs a gyomrodban, közben aggódsz a magzatodért is, biztosan nagyon sok erőt adhat, hogy lehetne rosszabb is, meg ezt vállaltuk... Fú...
Álom terhességem volt a tizedik hétig. Puffadáson kívül semmi bajom nem volt. Aztán kezdődött a horror. 22 hétben vagyok, ha többet eszek mint egy kis madár azonnal kihányom illetve egész éjjel fent vagyok mert a savam éget, csak ülni tudok míg ki nem hányok mindent. Emellett medence fájdalmam van folyamatosan tágulok,
emiatt úgy megyek mint egy rokkant nyugdíjas.
Szenvedés az egész. Várom, hogy megérkezzen és többé ezt nem vállalom.
#18 Talán az a tudat segíthet, hogy statisztikailag kevesebb a problémás gyerek vagy a vetélés, ha sokat hánysz terhesség alatt.
Szóval bármennyire is rossz ez egy "pozitív" dolog.
De amúgy tuti szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!