Tényleg sikerült végre? 13.-án peteérés, 27.-ére "nem várom", tegnap pozitív teszt.
Sziasztok!
Nagyon régóta vágyunk már babára. Ezért nehezen hiszem el.
Szóval utolsó mensi első napja 11.24. Peteérés 13.-án (igen, a ciklusom 33-35 napos, de lepett már meg 37tel is) 27.-re nem várjuk a mensit. Azt hittem PMS, mellfelszülés, meg az alhasam fájdogál, mintha mindjárt megjönne, illetve hulla fáradt vagyok mindentől. Tegnap csináltam reggel egy Clearblue korai tesztet, pozitiv lett halványan. Délután is csináltam mert kolega nem hagyott élni, pozitív lett. És ma reggel is pozitív lett a Clearblue.
El merjem hinni, hogy végre sikerült?
Boldog Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Uramisten... kegyetlen boldog vagyok, csak ez a "mindjártmegjön" érzés ijesztő. Félek tényleg megjön. Egyszerűen hihetetlen, hogy végre sikerült.
Neked is boldogságos karácsonyt!❤️
Nekem is így volt, az elején még van ilyen mensis görcs :)
Én épp Karácsonyra várom; a végén is vannak mensis görcsök. :D
Ha nincs vérzés/barnázás akkor minden oké ☺️ vigyázz magatokra!:)
Ez szép pozitív. Azért módjával az örömmel, mert odébb a megnyugvás, de a pozitivitás az maradjon :)
Bízz a picikédben!
Jó egészséget és boldog karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!