Ovulációs tesztet használok 4 napja. Mindegyik pozitív lett. Ha sikerült közbe a baba, attól a tesztnek újra negatívnak kell lennie? Vagy lehet, hogy még nem is volt peteérésem? Előtte ilyen sokáig pozitív a teszt?
Mindegyik erősebb, mint a tesztcsík.
A ciklus.hu szerint 6-án kellett volna lennie az ovumnak.
Viszont ott átlagból számolnak. Nekem pedig 29-35 naposak a ciklusaim.
Így akár már lehetett, vagy még csak lesz peteérés.
Az ovu tesztek viszont 4 napja egyformán erősek.
Tudom, hogy kb 2 hét múlva kiderül a terhességi tesztből.
Csak lehet, hogy még érdemes próbálkoznunk, mert lehet csak 1 hét múlva lenne ovu.
Kislányt szeretnénk, ezért a pozitív ovu teszt után már nem próbálkoztunk a Férjemmel.
Viszont ha ilyen sokáig pozitív, és még nem is volt peteérés, akkor lekéshetjük...
Csináltam egyet most is.
Az első szerda du.-i, a második csütörtök du.-i, a harmadik péntek du.-i, az utolsó pedig ma reggeli.
Az első három a száradástól kicsit elfolyt azóta.
Szerintetek mikor volt a peteérés?
Mi 29-én 1-jén és 3-án voltunk együtt védekezés nélkül.
Abból még nem nagyon lehet baba :-(
20-a körül nem várom.
Szia. Ezek kozul a bal oldali elso ketto pozitiv csak. Viszont hirtelen kellene negativ legyen. Szoval valami van.:)
De terhesseget akkor mutat ha az mar letre is jott vagy a beagyazodas vege fele.:) mindenesetre erdekes. :) drukkolok!
Én is nagyon izgulok :-)
Vasárnap voltunk együtt utoljára.
Ma meg már szombat van.
Remélem volt életképes sperma a peteéréskor.
20-a körül kiderül.
Egyébként 6-án volt egy csepp barnás vér a bugyimon.
Soha nem volt még ilyen, pedig 24 éve menstruálok, és soha nem szedtem gyógyszert se.Így mindig rendes peteérésnek kellett lenni.
Ez az első próbálkozós hónapunk. (Van egy 7 éves fiúnk.)
Úgy izgulok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!